PALANDÖKEN DEĞERİNE DEĞER KATIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 15:12, Güncelleme: 13.08.2020 - 15:12
 

PALANDÖKEN DEĞERİNE DEĞER KATIYOR

Palandöken’in marka ilçe olma vasfını güçlendirmekte kararlılığını sürdüren Başkan Muhammet Sunar, prestij cadde çalışmalarını inceledi.
Geçtiğimiz ay Abdurrahman Gazi, Hüseyin Avni Ulaş, Adnan Menderes ve Solakzade Mahallelerinde Prestij Cadde uygulamaları ile ilgili Palandökenlilere müjdeyi veren Başkan Sunar, önceki günkü Hüseyin Avni Ulaş'taki temaslarının ardından bugün de Abdurrahman Gazi Mahallesindeki çalışmaları inceledi. Abdurahman Gazi Mahalle Muhtarı Ahmet Tekşut ve Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mehmet Ceylan'ın da eşlik ettiği incelemelerde Başkan ekiplerden uygulamanın aşamalara hakkında bilgiler aldı. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Sunar, talep ve önerileri dinledi. Palandöken’in marka ilçe olma vasfını güçlendirmekte kararlı olduklarının da altını çizen Başkan Sunar, "Hizmetlerimize dönük yaptığımız saha incelemelerinde muhtarlarımız ile birlikte her iki mahallemizde aynı anda 6 farklı noktada yürüttüğümüz yol, asfalt ve kaldırım çalışmalarımız beğeni ve takdirle ilerliyor" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından ve çalışkanlığından dolayı Başkan Sunar'a ve tüm ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Palandöken’in marka ilçe olma vasfını güçlendirmekte kararlılığını sürdüren Başkan Muhammet Sunar, prestij cadde çalışmalarını inceledi.

Geçtiğimiz ay Abdurrahman Gazi, Hüseyin Avni Ulaş, Adnan Menderes ve Solakzade Mahallelerinde Prestij Cadde uygulamaları ile ilgili Palandökenlilere müjdeyi veren Başkan Sunar, önceki günkü Hüseyin Avni Ulaş'taki temaslarının ardından bugün de Abdurrahman Gazi Mahallesindeki çalışmaları inceledi. Abdurahman Gazi Mahalle Muhtarı Ahmet Tekşut ve Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mehmet Ceylan'ın da eşlik ettiği incelemelerde Başkan ekiplerden uygulamanın aşamalara hakkında bilgiler aldı. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Sunar, talep ve önerileri dinledi.

Palandöken’in marka ilçe olma vasfını güçlendirmekte kararlı olduklarının da altını çizen Başkan Sunar, "Hizmetlerimize dönük yaptığımız saha incelemelerinde muhtarlarımız ile birlikte her iki mahallemizde aynı anda 6 farklı noktada yürüttüğümüz yol, asfalt ve kaldırım çalışmalarımız beğeni ve takdirle ilerliyor" dedi.

Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından ve çalışkanlığından dolayı Başkan Sunar'a ve tüm ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.