ÖZHASEKİ'DEN PANDEMİ SÜRECİ DEĞERLENDİRMESİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2020 - 23:52, Güncelleme: 07.08.2020 - 23:52
 

ÖZHASEKİ'DEN PANDEMİ SÜRECİ DEĞERLENDİRMESİ

​​​​​​​AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, "Pandemi sürecinde Türkiye en başarılı ülke olmuştur" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde pandemi sürecinde Türkiye'nin başarılı ülkeler hanesinde yer aldığını söyledi.  Türkiye'ye Güveniyorum hashtagine katılan Başkan Özaseki değerlendirmesinde "Pandemi sürecinde pek çok ülke kriz yaşarken #Türkiye bu dönemin en başarılı ülkesi olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde büyük Türkiye hedefine yürüyüşümüz her türlü engele rağmen durmaksızın devam ediyor. Bir ve diri olan #TürkiyeyeGüveniyorum" ifadelerini kullandı.   BAŞKAN ÖZHASEKİ, KOCASİNAN TEŞKİLATINI TEBRİK ETTİ Öte yandan Başkan Özhaseki dünkü paylaşımında ise AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı tarafından Türkiye'de ilk ve tek olarak başlatılan #Yeni1ÜyeYeni1Fidan kampanyası için kutlama mesajı gönderdi. AK Parti ailesine katılım gösteren üyelere verilen 'Hoş geldiniz' kartı sayesinde üyelerin Kayseri İÇEM Vakfından bir fidan alabileceğinin yer aldığı kampanyanın güzel bir yaklaşım olduğunu belirten Özhaseki, "Türkiye’nin lider partisi AK Parti, çevre duyarlılığında da birinciliği bırakmıyor hamdolsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)    
​​​​​​​AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, "Pandemi sürecinde Türkiye en başarılı ülke olmuştur" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde pandemi sürecinde Türkiye'nin başarılı ülkeler hanesinde yer aldığını söyledi.  Türkiye'ye Güveniyorum hashtagine katılan Başkan Özaseki değerlendirmesinde "Pandemi sürecinde pek çok ülke kriz yaşarken #Türkiye bu dönemin en başarılı ülkesi olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde büyük Türkiye hedefine yürüyüşümüz her türlü engele rağmen durmaksızın devam ediyor. Bir ve diri olan #TürkiyeyeGüveniyorum" ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN ÖZHASEKİ, KOCASİNAN TEŞKİLATINI TEBRİK ETTİ

Öte yandan Başkan Özhaseki dünkü paylaşımında ise AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı tarafından Türkiye'de ilk ve tek olarak başlatılan #Yeni1ÜyeYeni1Fidan kampanyası için kutlama mesajı gönderdi. AK Parti ailesine katılım gösteren üyelere verilen 'Hoş geldiniz' kartı sayesinde üyelerin Kayseri İÇEM Vakfından bir fidan alabileceğinin yer aldığı kampanyanın güzel bir yaklaşım olduğunu belirten Özhaseki, "Türkiye’nin lider partisi AK Parti, çevre duyarlılığında da birinciliği bırakmıyor hamdolsun" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.