ÖZHASEKİ'DEN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 11:15, Güncelleme: 13.08.2020 - 11:15
 

ÖZHASEKİ'DEN MÜJDELİ HABER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki, Hacılar-Erciyes yolunun müjdesini verdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Hacılar-Erciyes arasındaki yolun ihalesinin yapıldığını bildirdi. Özhaseki, twitter hesabından yaptığı açıklamada, Hacılar-Erciyes arasında bulunan 8,16 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolun ihalesinin yapıldığını belirtti. Özhaseki, "Kayserimize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımızda acı hatıraları bulunan bir sorun daha ortadan kalkıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na ve Karayolları Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. (Kaynak: www.akparti.org.tr)
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki, Hacılar-Erciyes yolunun müjdesini verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Hacılar-Erciyes arasındaki yolun ihalesinin yapıldığını bildirdi. Özhaseki, twitter hesabından yaptığı açıklamada, Hacılar-Erciyes arasında bulunan 8,16 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolun ihalesinin yapıldığını belirtti. Özhaseki, "Kayserimize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımızda acı hatıraları bulunan bir sorun daha ortadan kalkıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na ve Karayolları Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

(Kaynak: www.akparti.org.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.