ÖZHASEKİ'DEN DADAŞLARA SELAM VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2020 - 13:30, Güncelleme: 02.10.2020 - 13:30

ÖZHASEKİ'DEN DADAŞLARA SELAM VAR

​​​​​​​Başkan Mehmet Özhaseki, Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet Orhan aracılığıyla tüm Erzurumlulara selamlarını ileterek Erzurum'da AK Belediyecilik örnekleri sergilendiğini belirtti.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile görüştü. Görüşmede Başkan Orhan, ilçe genelindeki çalışmalarını ve yapılması planlanan projelerini Başkan Özhaseki'ye aktardı. Başkan Özhaseki de Aziziye'de AK Belediyecilik anlamında güzel çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi. Görüşmenin ardından Başkan Özhaseki, Başkan Orhan aracılığıyla tüm Erzurumlulara selamlarını ileterek "Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan ile kaplıca diyarı Aziziyemizi konuştuk. Allah’ın izniyle Dadaşlar diyarı Erzurum'un güzel ilçesi Aziziye el birliği ile turizmde daha da gelişecek, güzelleşecek. Böylece Erzurum topyekün kalkınma ile güçlenerek yoluna devam edecek" dedi. Başkan Orhan da sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye ilçemiz termal turizmine yönelik vermiş olduğu kıymetli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)