ÖZHASEKİ SAĞLIK POLİTİKASINI DEĞERLENDİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2020 - 14:14, Güncelleme: 16.08.2020 - 14:14
 

ÖZHASEKİ SAĞLIK POLİTİKASINI DEĞERLENDİRDİ

​​​​​​​Özhaseki, Türkiye'de dünyadakinden daha hızlı bir değişim yaşandığını söyledi.
Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, hayırsever Mustafa Antepli tarafından Yenimahalle'ye yaptırılan Ümit Antepli Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışında konuştu. Türkiye'nin 2000 yılı öncesi ile sonrasını kıyaslayan Özhaseki, "2000 öncesinde memur maaşlarını ödemekte zorluk çekerken, esnaflar yürüyüş yaparken, paramızın yanında 6 sıfır varken, bugün 19 yaşında olan AK Parti iktidarıyla Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde, ekibinin gayretleriyle Türkiye'de birçok şey değişti." diye konuştu. Özhaseki, bugünlerde ekonomik olarak sıkıntılı bir ortam olsa da Türkiye'nin yine ayakları üzerinde durduğunu, büyümeye devam ettiğini vurguladı. "Her gün yatırım yapan bir Türkiye Cumhuriyeti var" diyen Özhaseki, şöyle devam etti: "Pandemi döneminde İngiltere'de, İspanya'da, ABD'de, İtalya'da perişanlıklar yaşanırken Allah'a hamdolsun biz Türkiye'de hastanelerde tedaviyi bir kuruş para almadan uyguladık. Avrupa ülkelerinde pandemi hastalarının yüzüne bakmıyorlar. Türkiye'de hastaneye gidiyorsunuz 5 yıldızlı otel gibi. Bu bile başlı başına bir iş. Enerjide de ulaşımda da Allah'a şükür gelişmeler var. Pandemi döneminde bile dünya perişanlık yaşarken Türkiye'de yatırımların açılışı yapılıyor." ERCİYES KAYAK MERKEZİ'NDE SICAK SU YENİDEN ARANACAK Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden itibaren kente yapılan yatırımları değerlendiren Özhaseki, Erciyes Kayak Merkezi'nde yüksek irtifa merkezinin kurulması, sıcak suyun bulunması gibi eksiklikler olduğunu, bunları da tamamlamaya çalıştıklarını aktardı. Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Erciyes'te sıcak su aranması çalışmasını görüştüklerini anlatarak, "Erciyes'te sıcak su çıkarsa bizim buradaki 4 ay süren mevsimimiz 12 aya çıkacak. Cuma günü Maden Tetkik Arama Genel Müdürü geliyor, protokolü imzalayacağız. Eylül sonu, ekim başı gibi 2 bin 200 metre yükseklikte makinelerle sıcak su için delme başlayacak. 12 ay dolu bir Erciyes olacak." dedi. (Kaynak: www.akparti.org.tr)
​​​​​​​Özhaseki, Türkiye'de dünyadakinden daha hızlı bir değişim yaşandığını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, hayırsever Mustafa Antepli tarafından Yenimahalle'ye yaptırılan Ümit Antepli Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışında konuştu. Türkiye'nin 2000 yılı öncesi ile sonrasını kıyaslayan Özhaseki, "2000 öncesinde memur maaşlarını ödemekte zorluk çekerken, esnaflar yürüyüş yaparken, paramızın yanında 6 sıfır varken, bugün 19 yaşında olan AK Parti iktidarıyla Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde, ekibinin gayretleriyle Türkiye'de birçok şey değişti." diye konuştu. Özhaseki, bugünlerde ekonomik olarak sıkıntılı bir ortam olsa da Türkiye'nin yine ayakları üzerinde durduğunu, büyümeye devam ettiğini vurguladı.

"Her gün yatırım yapan bir Türkiye Cumhuriyeti var" diyen Özhaseki, şöyle devam etti: "Pandemi döneminde İngiltere'de, İspanya'da, ABD'de, İtalya'da perişanlıklar yaşanırken Allah'a hamdolsun biz Türkiye'de hastanelerde tedaviyi bir kuruş para almadan uyguladık. Avrupa ülkelerinde pandemi hastalarının yüzüne bakmıyorlar. Türkiye'de hastaneye gidiyorsunuz 5 yıldızlı otel gibi. Bu bile başlı başına bir iş. Enerjide de ulaşımda da Allah'a şükür gelişmeler var. Pandemi döneminde bile dünya perişanlık yaşarken Türkiye'de yatırımların açılışı yapılıyor."

ERCİYES KAYAK MERKEZİ'NDE SICAK SU YENİDEN ARANACAK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden itibaren kente yapılan yatırımları değerlendiren Özhaseki, Erciyes Kayak Merkezi'nde yüksek irtifa merkezinin kurulması, sıcak suyun bulunması gibi eksiklikler olduğunu, bunları da tamamlamaya çalıştıklarını aktardı. Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Erciyes'te sıcak su aranması çalışmasını görüştüklerini anlatarak, "Erciyes'te sıcak su çıkarsa bizim buradaki 4 ay süren mevsimimiz 12 aya çıkacak. Cuma günü Maden Tetkik Arama Genel Müdürü geliyor, protokolü imzalayacağız. Eylül sonu, ekim başı gibi 2 bin 200 metre yükseklikte makinelerle sıcak su için delme başlayacak. 12 ay dolu bir Erciyes olacak." dedi.

(Kaynak: www.akparti.org.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.