ÖZHASEKİ, MUŞ HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 14:03, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:03

ÖZHASEKİ, MUŞ HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Muş heyeti ile görüşerek il genelindeki çalışmaları dinledi.
Rutin olarak illeri ve AK Partili Belediyeleri ziyaret ederek belediye projelerini uzman bir ekiple masaya yatıran ve değerlendirmeler gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Başkent Ankara'da Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yatktı'yı kabul etti. Görüşmede Başkan Asya, il genelinde devam eden belediye çalışmalarını ve projelerini Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki'ye aktarırken, Muş'ta birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirtti. Başkan Özhaseki ise heyet aracılığıyla tüm Muş halkına selamlarını iletirken, "İnsanı, ovası, doğası, türküsü ve tarihi güzel şehirlerimizden olan Muş için gerekenleri biliyoruz. Bunun için elimizden geleni yapmaya da gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)