Osmangazi'ye yakışır bir meydan geliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2020 - 01:00, Güncelleme: 05.07.2020 - 01:00

Osmangazi'ye yakışır bir meydan geliyor

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yapılması planlanan meydan çalışması hızlı bir şekilde sürüyor.
Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili ve Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç ile birlikte ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Saha temaslarında Başkan Dündar ve Vekil Kılıç,Osmangazi Meydanı'nın yapım çalışmalarını takip etti. Çalışmalar hakkında vekil Kılıç'a bilgiler veren Başkan Dündar, AK Belediyeciliğe yakışır bir şekilde hizmet ettiklerini söyledi. Vekil Kılıç da konu ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmesinde "Başkanımızla Osmangazi Meydanı'nın yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Osmangazi Meydanı Bursa’mıza çok yakışacak" dedi. (www.akbelediyeler.com)