ORDU BÜYÜKŞEHİR DAĞ TAŞ DİNLEMİYOR

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2021 - 14:29, Güncelleme: 06.02.2021 - 14:29
 

ORDU BÜYÜKŞEHİR DAĞ TAŞ DİNLEMİYOR

​​​​​​​Dr. M. Hilmi Güler'in talimatlarıyla Perşembe'de çalışmalarını yoğunlaştıran Ordu Büyükşehir ekipleri dağ taş dinlemeden uygulamasını hızla ilerletiyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde 4 mahalleye hizmet verecek olan yolda, genişletme çalışması başlattı. Sarp araziye sahip bölgede devam eden genişletme çalışmalarının ardından, güzergâh sıcak asfaltla buluşacak. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, sürücülerin korkulu rüyası olan güzergahlar engel olmaktan çıkıyor. Karadeniz’in sarp arazilerinin bulunduğu bölgelerde, vatandaşları güvenli ve konforlu yollara kavuşturmak için büyük bir mücadele örneği sergileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ferhat misali dağları dize getiriyor. Mahalle ve grup yollarında standardı yüksek güzergahlar için çalışmalarını sürdüren ekipler, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte gaza bastı. Birçok ilçede ulaşım yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltla buluşturacağı yolların altyapılarında hummalı bir çalışma başlattı. PERŞEMBE’NİN DÖRT MAHALLESİNE HİZMET VERECEK Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Perşembe ilçesinde 4 mahalleye hizmet verecek olan yolda genişletme çalışmaları başlattı. Dik yamaçlarda verilen mücadele sonrası, toplam 4 kilometre uzunluğundaki güzergahın 3 kilometrelik kısmı geride kaldı. Perşembe ilçesine bağlı Çandır Mahallesi’nde devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Yazlık, Ortatepe ve Anaç Mahallerine de konforlu bir ulaşım sağlanmış olacak. Genişletme çalışmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışmaları başlayacak. (Kaynak: Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)  
​​​​​​​Dr. M. Hilmi Güler'in talimatlarıyla Perşembe'de çalışmalarını yoğunlaştıran Ordu Büyükşehir ekipleri dağ taş dinlemeden uygulamasını hızla ilerletiyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde 4 mahalleye hizmet verecek olan yolda, genişletme çalışması başlattı. Sarp araziye sahip bölgede devam eden genişletme çalışmalarının ardından, güzergâh sıcak asfaltla buluşacak. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, sürücülerin korkulu rüyası olan güzergahlar engel olmaktan çıkıyor. Karadeniz’in sarp arazilerinin bulunduğu bölgelerde, vatandaşları güvenli ve konforlu yollara kavuşturmak için büyük bir mücadele örneği sergileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ferhat misali dağları dize getiriyor.

Mahalle ve grup yollarında standardı yüksek güzergahlar için çalışmalarını sürdüren ekipler, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte gaza bastı. Birçok ilçede ulaşım yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltla buluşturacağı yolların altyapılarında hummalı bir çalışma başlattı.

PERŞEMBE’NİN DÖRT MAHALLESİNE HİZMET VERECEK

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Perşembe ilçesinde 4 mahalleye hizmet verecek olan yolda genişletme çalışmaları başlattı. Dik yamaçlarda verilen mücadele sonrası, toplam 4 kilometre uzunluğundaki güzergahın 3 kilometrelik kısmı geride kaldı. Perşembe ilçesine bağlı Çandır Mahallesi’nde devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Yazlık, Ortatepe ve Anaç Mahallerine de konforlu bir ulaşım sağlanmış olacak. Genişletme çalışmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışmaları başlayacak.

(Kaynak: Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.