ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NEŞTERİ VURDU!

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2020 - 11:24, Güncelleme: 07.08.2020 - 11:24
 

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NEŞTERİ VURDU!

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi’ne ulaşımda, dik rampaları, dar ve tehlikeli virajları ortadan kaldıracak olan alternatif güzergahta, sıcak asfalt çalışmaları başladı. Dört mahalleye ve yaklaşık 3 bin kişiye hizmet verecek olan 5 kilometrelik yolda, 2 kilometrelik kısım sıcak asfalta kavuştu.
Ordu’da mahalle ve grup yollarındaki asfalt çalışmaları sürüyor. Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip ilde,19 ilçede asfalt seferberliği başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Altınordu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi’ne ulaşımda kullanılan karayolunun tehlikeli virajları ile dik rampalarına alternatif olarak oluşturulan ve dereyolu üzerinden mahalleye ulaşımı sağlayan güzergahta çalışma başlattı. SARAYCIK’LA BİRLİKTE DÖRT MAHALLEYE KONFORLU ULAŞIM  Yeni güzergâhta incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, toplam uzunluğu 5 kilometre olan yolun, 2 kilometrelik kısmının sıcak asfalta kavuştuğunu söyledi. Standartı yüksek yollar için çalışmaların sürdüğünü belirten Şişman, “Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla birlikte, yol çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yol medeniyettir ilkesiyle halkımızı konforlu bir ulaşım ağına kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu. 3 BİN NÜFUSA HİZMET VERECEK Yeni yolun, yaklaşık 3 bin nüfusa hizmet vereceğini dile getiren Şişman, “Burası aynı zamanda diğer karayolu güzergahının da alternatifi konumunda yer alıyor. Ayrıca, sıcak asfalta kavuşan yolun hemen yanında, Mevsimlik Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Projesi (METİP) kapsamında oluşturulan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama alanı bulunuyor. Çalışmalarla birlikte, METİP alanında bulunan 3 bin 500 misafirimiz toz ve çamurdan kurtulmuş olacak” şeklinde konuştu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, yeni güzergahın Osmaniye, Alınca ve Zafer mahallelerine de hizmet vereceğini sözlerine ekledi.  
Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi’ne ulaşımda, dik rampaları, dar ve tehlikeli virajları ortadan kaldıracak olan alternatif güzergahta, sıcak asfalt çalışmaları başladı. Dört mahalleye ve yaklaşık 3 bin kişiye hizmet verecek olan 5 kilometrelik yolda, 2 kilometrelik kısım sıcak asfalta kavuştu.

Ordu’da mahalle ve grup yollarındaki asfalt çalışmaları sürüyor. Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip ilde,19 ilçede asfalt seferberliği başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Altınordu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi’ne ulaşımda kullanılan karayolunun tehlikeli virajları ile dik rampalarına alternatif olarak oluşturulan ve dereyolu üzerinden mahalleye ulaşımı sağlayan güzergahta çalışma başlattı.

SARAYCIK’LA BİRLİKTE DÖRT MAHALLEYE KONFORLU ULAŞIM 

Yeni güzergâhta incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, toplam uzunluğu 5 kilometre olan yolun, 2 kilometrelik kısmının sıcak asfalta kavuştuğunu söyledi. Standartı yüksek yollar için çalışmaların sürdüğünü belirten Şişman, “Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla birlikte, yol çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yol medeniyettir ilkesiyle halkımızı konforlu bir ulaşım ağına kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

3 BİN NÜFUSA HİZMET VERECEK

Yeni yolun, yaklaşık 3 bin nüfusa hizmet vereceğini dile getiren Şişman, “Burası aynı zamanda diğer karayolu güzergahının da alternatifi konumunda yer alıyor. Ayrıca, sıcak asfalta kavuşan yolun hemen yanında, Mevsimlik Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Projesi (METİP) kapsamında oluşturulan Mevsimlik Tarım İşçileri Geçici Konaklama alanı bulunuyor. Çalışmalarla birlikte, METİP alanında bulunan 3 bin 500 misafirimiz toz ve çamurdan kurtulmuş olacak” şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, yeni güzergahın Osmaniye, Alınca ve Zafer mahallelerine de hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.