ÖMERLİ'DE VERİMLİ ÇALIŞMA DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2020 - 12:48, Güncelleme: 01.10.2020 - 12:48
 

ÖMERLİ'DE VERİMLİ ÇALIŞMA DÖNEMİ

Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Ömerli Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerini ön planda tutarak ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor.
Yaz döneminde vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için verimli bir çalışma sezonu geçiren Mardin Ömerli Belediyesi, yaz sonuna doğru bu kez parke yapım - bakım ve onarım çalışmaları ile çevre düzenlemesi uygulamalarına ağırlık verdi. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Ömerli Belediyesi, son olarak merkez mahallelerde parke yapım bakım ve onarım çalışmaları yaparken diğer yandan İmam Hatip Lisesi'nin çevre ve bahçe düzenlemesi yapıp ihtiyaç duyulan alanlara bank ve oturma gruplarını yerleştirdi. Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ uygulamaların birebir takipçisi olurken, vatandaşların çalışmalardan memnun olduğu gözlemlendi. ÖMERLİ - SAVUR YOL GÜZERGAHINDA ÖNEMLİ ÇALIŞMA Öte yandan Ömerli Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı işbirliğinde Ömerli - Savur yol güzergahında viraj ve yüksek kot farkından dolayı sık sık meydana gelen ve can ve mal kaybına yol açan yolun daha güvenli ve daha kullanışlı hale getirme çalışmalarını sürdürdü. Ömerli Belediyesi yönetimine tam destek veren vatandaşlar, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Hüsamettin Altındağ'a, Ömerli Belediyesi çalışanları ile Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, Ömerli Belediyesi'nin 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde benzer uygulamalarına devam edeceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Ömerli Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerini ön planda tutarak ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor.

Yaz döneminde vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için verimli bir çalışma sezonu geçiren Mardin Ömerli Belediyesi, yaz sonuna doğru bu kez parke yapım - bakım ve onarım çalışmaları ile çevre düzenlemesi uygulamalarına ağırlık verdi. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Ömerli Belediyesi, son olarak merkez mahallelerde parke yapım bakım ve onarım çalışmaları yaparken diğer yandan İmam Hatip Lisesi'nin çevre ve bahçe düzenlemesi yapıp ihtiyaç duyulan alanlara bank ve oturma gruplarını yerleştirdi.

Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ uygulamaların birebir takipçisi olurken, vatandaşların çalışmalardan memnun olduğu gözlemlendi.

ÖMERLİ - SAVUR YOL GÜZERGAHINDA ÖNEMLİ ÇALIŞMA

Öte yandan Ömerli Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı işbirliğinde Ömerli - Savur yol güzergahında viraj ve yüksek kot farkından dolayı sık sık meydana gelen ve can ve mal kaybına yol açan yolun daha güvenli ve daha kullanışlı hale getirme çalışmalarını sürdürdü.

Ömerli Belediyesi yönetimine tam destek veren vatandaşlar, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Hüsamettin Altındağ'a, Ömerli Belediyesi çalışanları ile Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, Ömerli Belediyesi'nin 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde benzer uygulamalarına devam edeceği öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.