ÖMERLİ'DE HALK SAĞLIĞI ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 09:22, Güncelleme: 15.03.2021 - 09:22
 

ÖMERLİ'DE HALK SAĞLIĞI ÖN PLANDA

​​​​​​​Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Ömerli Belediyesi ekipleri, ilçede yoğunluğun oluştuğu alanlarda ücretsiz maske dağıtımlarına devam ediyor.
Normalleşme sürecinde rehavete kapılmadan temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Mardin Ömerli Belediyesi ekipleri, ilçe merkezindeki uygulamalarına devam ediyor.  Belediye ekipleri bir yandan cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan ücretsiz maske dağıtımı ve benzeri talepleri de anında karşılıyor. İlçede özellikle yoğunluğun oluşabileceği alanlarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler son olarak Cumartesi pazarında dezenfekte ve ücretsiz maske dağıtımları gerçekleştirdi. Vatandaşlara süreç içerisinde dikkatli olmaları çağrısında bulunan belediye ekipleri pazar giriş ve çıkışlarına da dezenfekte istasyonları kurarak tam not aldı. Uygulamaları değerlendiren Başkan Hüsamettin Altındağ, "Normalleşme sürecine sağlıklı ve güvenli bir şekilde adım adım girmeye devam ediyoruz. Pandemi nedeni ile Çarşamba gününe aldığımız semt pazarımız tekrar Cumartesi gününe alınmıştır. Pazarımızda vatandaşlarımızın daha sağlıklı alışveriş yapmalarını sağlayan ekibimize teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Altındağ özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarında dikkatli olunması konusundaki çağrısını da yineledi. Ömerli halkı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan ALtındağ ve Ömerli Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Ömerli Belediyesi ekipleri, ilçede yoğunluğun oluştuğu alanlarda ücretsiz maske dağıtımlarına devam ediyor.

Normalleşme sürecinde rehavete kapılmadan temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Mardin Ömerli Belediyesi ekipleri, ilçe merkezindeki uygulamalarına devam ediyor.  Belediye ekipleri bir yandan cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan ücretsiz maske dağıtımı ve benzeri talepleri de anında karşılıyor. İlçede özellikle yoğunluğun oluşabileceği alanlarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler son olarak Cumartesi pazarında dezenfekte ve ücretsiz maske dağıtımları gerçekleştirdi. Vatandaşlara süreç içerisinde dikkatli olmaları çağrısında bulunan belediye ekipleri pazar giriş ve çıkışlarına da dezenfekte istasyonları kurarak tam not aldı. Uygulamaları değerlendiren Başkan Hüsamettin Altındağ, "Normalleşme sürecine sağlıklı ve güvenli bir şekilde adım adım girmeye devam ediyoruz. Pandemi nedeni ile Çarşamba gününe aldığımız semt pazarımız tekrar Cumartesi gününe alınmıştır. Pazarımızda vatandaşlarımızın daha sağlıklı alışveriş yapmalarını sağlayan ekibimize teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Altındağ özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarında dikkatli olunması konusundaki çağrısını da yineledi.

Ömerli halkı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan ALtındağ ve Ömerli Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.