ÖMERLİ'DE BAŞARILI BELEDİYECİLİK DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 13:28, Güncelleme: 13.08.2020 - 13:28
 

ÖMERLİ'DE BAŞARILI BELEDİYECİLİK DÖNEMİ

Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Ömerli Belediyesi, çevreye saygılı uygulamaları ile takdir toplamaya devam ediyor.
Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Ömerli Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal hayata yönelik projelerine de kaldığı yerden devam eriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde Türkiye genelinde devam eden “Sıfır Atık Projesi”ne katılım sağlayan Ömerli Belediyesi, kısa sürede geri dönüşüm bilincini tüm ilçe halkına aşıladı. “Sıfır Atık Projesi”ni çok yönlü planlayarak bu yönde adımlar atan Ömerli Belediyesi, son olarak kullanılmış ve çevre kirliliği oluşturan lastikleri geri dönüşüme kazandırdı.   ÇEVRECİ ÖMERLİ BELEDİYESİ YANGINLARA ANINDA YETİŞİYOR Göreve geldiği günden bu yana yeşil alan çalışmalarına yönelik hassasiyeti ile vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanan Hüsamettin Altındağ'ın olası yangınlara anında müdahale talimatı bu anlamda hizmet mefhumu gözetmeyen personellerce 24 saat itibari ile sürdürülüyor. Yeşil alanları yakından takip eden ve vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine yangın bölgelerine kısa sürede yetişerek koordinasyonlu çalışmalar yürüten Ömerli Belediyesi, bu anlamda Güneydoğu'ya örnek olmaya devam ediyor. Ömerliler çevreye duyarlı çalışmalarından dolayı Başkan Hüsamettin Altındağ'a ve Ömerli Belediyesi'ne teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Ömerli Belediyesi, çevreye saygılı uygulamaları ile takdir toplamaya devam ediyor.

Hüsamettin Altındağ Başkanlığındaki Ömerli Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal hayata yönelik projelerine de kaldığı yerden devam eriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde Türkiye genelinde devam eden “Sıfır Atık Projesi”ne katılım sağlayan Ömerli Belediyesi, kısa sürede geri dönüşüm bilincini tüm ilçe halkına aşıladı. “Sıfır Atık Projesi”ni çok yönlü planlayarak bu yönde adımlar atan Ömerli Belediyesi, son olarak kullanılmış ve çevre kirliliği oluşturan lastikleri geri dönüşüme kazandırdı.

 

ÇEVRECİ ÖMERLİ BELEDİYESİ YANGINLARA ANINDA YETİŞİYOR

Göreve geldiği günden bu yana yeşil alan çalışmalarına yönelik hassasiyeti ile vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanan Hüsamettin Altındağ'ın olası yangınlara anında müdahale talimatı bu anlamda hizmet mefhumu gözetmeyen personellerce 24 saat itibari ile sürdürülüyor. Yeşil alanları yakından takip eden ve vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine yangın bölgelerine kısa sürede yetişerek koordinasyonlu çalışmalar yürüten Ömerli Belediyesi, bu anlamda Güneydoğu'ya örnek olmaya devam ediyor.

Ömerliler çevreye duyarlı çalışmalarından dolayı Başkan Hüsamettin Altındağ'a ve Ömerli Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.