ÖMERLİ BELEDİYESİ, İLÇE TANITIMI İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2020 - 18:02, Güncelleme: 25.07.2020 - 18:02
 

ÖMERLİ BELEDİYESİ, İLÇE TANITIMI İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR

Tarihi Kentler Birliği Meclisi Toplantısı'na katılım sağlayan Mardin Ömerli Belediyesi, tecrübe paylaşımında bulundu.
Tarihi Kentler Birliği Meclisi Olağan 1. Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden Mardin'in Ömerli Belediyesi yetkilileri, burada ilçedeki çalışmalarını aktararak tecrübe paylaşımında bulundu. Ömerli başta olmak üzere Mardin'in tüm ilçelerinin tarih ve doğa turizmi bakımından hak ettiği payı alması gerektiğini vurgulayan Başkan Hüsamettin Atındağ ise toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde " Tarihi kentlerimizi yaşatıp geliştirmek adına İstanbul’da “Tarihi Kentler Birliği Meclis 1. Olağan Toplantısı”na katılım sağladık. Verimli bir gün oldu. İlçemizin tanıtımı adına bu tür organizasyonlar bizlere artı değer olarak dönüyor. Bu yöndeki girişimlerimiz sürecektir" dedi. Program, Tarihi Kentler Birliği Müze Özendirme Yarışmasında ödül alan belediyelere ödüllerin verilmesi ile sona erdi. (www.akbelediyeler.com)
Tarihi Kentler Birliği Meclisi Toplantısı'na katılım sağlayan Mardin Ömerli Belediyesi, tecrübe paylaşımında bulundu.

Tarihi Kentler Birliği Meclisi Olağan 1. Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden Mardin'in Ömerli Belediyesi yetkilileri, burada ilçedeki çalışmalarını aktararak tecrübe paylaşımında bulundu.

Ömerli başta olmak üzere Mardin'in tüm ilçelerinin tarih ve doğa turizmi bakımından hak ettiği payı alması gerektiğini vurgulayan Başkan Hüsamettin Atındağ ise toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde " Tarihi kentlerimizi yaşatıp geliştirmek adına İstanbul’da “Tarihi Kentler Birliği Meclis 1. Olağan Toplantısı”na katılım sağladık. Verimli bir gün oldu. İlçemizin tanıtımı adına bu tür organizasyonlar bizlere artı değer olarak dönüyor. Bu yöndeki girişimlerimiz sürecektir" dedi.

Program, Tarihi Kentler Birliği Müze Özendirme Yarışmasında ödül alan belediyelere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.