ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2021 - 10:10, Güncelleme: 27.10.2021 - 10:10

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR

​​​​​​​Eyyübiye'de özellikle eğitim konusunda kendilerine sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getiren gençler, Başkan Kuş’a teşekkür etti.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otakları ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarıyla gençler geleceklerine yön veriyor. Eyyübiye Belediyesi bünyesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik açılan kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Sınavlara hazırlanan öğrencilere, soru çözümü, deneme sınavları ve kaynak yayınlarla destek veriliyor. Alanında uzman öğretmenlerle sınavlara hazırlanan gençlere belirli periyotlarla deneme sınavı desteği de sunuluyor. Rahat bir ortamda ders çalışma imkanı sunulan öğrencilere ayrıca kaynak yayınlarla destek verilirken, LGS sınavına hazırlanan öğrencilere de her türlü imkan sunuluyor. Okul çıkışlarında soluğu Kitap otaklarında alan öğrenciler kendilerine sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirip, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti. Eyyübiye Belediyesi’nin sunduğu imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür edip, “Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz. Bizlere güzel bir ortam sundular. Bizler de hem gelip sınavlara hazırlanıyoruz hem de ders çalışıp, kitap okuyoruz. Allah razı olsun.” Dedi