O PROJE DE TAMAMLANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2020 - 13:24, Güncelleme: 28.10.2020 - 13:24
 

O PROJE DE TAMAMLANDI

​​​​​​​Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı Projesinde sona doğru gelindiği müjdesini paylaştı.
Aziziye Belediyesi; Selçuklu Mahallesinde yapımını hızla sürdürdüğü Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı Projesinde sona doğru geldi. Toplam 24 dönümlük alan üzerine Çevre Şehircilik Bakanlığının katkılarıyla yapılan sağlıklı yaşam yürüyüş ve bisiklet yolu toplamda 6 bin 370 metrekare olup, güvenlik şeritleri dışında, çocuk bisiklet yolu 634 metre, yetişkin bisiklet yolu 609 metre, engelsiz yürüyüş yolu 589 metre olduğu öğrenildi. Çalışmaların birebir takipçisi olan Başkan Muhammet Cevdet Orhan, amaçlarının vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturmak olduğunu söyledi. Aziziyeli vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için ekip ruhuyla çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Orhan, park çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "İlçemize renk katacağına inandığımız sosyal projelerimize hız veriyoruz. Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı Projesi'nde yol çizgileri ile birlikte son rötuşlar yapılıyor" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı Projesinde sona doğru gelindiği müjdesini paylaştı.

Aziziye Belediyesi; Selçuklu Mahallesinde yapımını hızla sürdürdüğü Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı Projesinde sona doğru geldi. Toplam 24 dönümlük alan üzerine Çevre Şehircilik Bakanlığının katkılarıyla yapılan sağlıklı yaşam yürüyüş ve bisiklet yolu toplamda 6 bin 370 metrekare olup, güvenlik şeritleri dışında, çocuk bisiklet yolu 634 metre, yetişkin bisiklet yolu 609 metre, engelsiz yürüyüş yolu 589 metre olduğu öğrenildi.

Çalışmaların birebir takipçisi olan Başkan Muhammet Cevdet Orhan, amaçlarının vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturmak olduğunu söyledi. Aziziyeli vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için ekip ruhuyla çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Orhan, park çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "İlçemize renk katacağına inandığımız sosyal projelerimize hız veriyoruz. Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı Projesi'nde yol çizgileri ile birlikte son rötuşlar yapılıyor" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.