NURDAĞI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2020 - 12:49, Güncelleme: 30.09.2020 - 12:49
 

NURDAĞI'NDA YÜZLER GÜLÜYOR

​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi ekipleri, bu kez Ulucak Mahallesinde vatandaşların tüm sıkıntılarına çözüm olan geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.
AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden birisi olan Gaziantep Nurdağı Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Nurdağı Belediyesi'nde Başkan Ökkeş Kavak'ın talimatlarıyla ekipler son olarak Olucak Mahallesinde çevre düzenlemesi, kaldırım çalışması, sathı asfalt kaplama yol yapım ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalardan dolayı Başkan Ökkeş Kavak'a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Fikri Kazan, "Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Nurdağı Belediye Başkanımız Ökkeş Kavak'a ve tüm ekibine teşekkür ederim. Çalışma kapsamında mezarlıklarımız yenilendi, kaldırımlar düzenlendi, mevcut yollarımız genişletildi. Nurdağı'nın uzun yıllardır görmediği hizmeti Ökkeş Kavak Başkanımızla yaşıyoruz. Tekrardan mahalle halkım adına kendisine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Mahalle sakinlerinden Adnan Gezer ise "25-30 yıldan bu yana köyümüzde altyapı ve  yol çok sıkıntılıydı. Ta ki bu zamana kadar. Şimdi çok güzel bir çalışma yapıldı ve sorunlarımız giderildi. Başkanımız Ökkeş Kavak'tan hizmetlerinin devamını bekliyoruz" diye konuştu. NURDAĞI'NDA VATANDAŞ TALEPLERİ ÖN PLANDA Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ise benzer çalışmaların ilçedeki diğer bölgelerde sürdürüleceğini de belirtti. Başkan Kavak, "Daha iyi, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Nurdağı için canla başla çalışıyoruz" diyerek çalışmaları özetledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi ekipleri, bu kez Ulucak Mahallesinde vatandaşların tüm sıkıntılarına çözüm olan geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden birisi olan Gaziantep Nurdağı Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Nurdağı Belediyesi'nde Başkan Ökkeş Kavak'ın talimatlarıyla ekipler son olarak Olucak Mahallesinde çevre düzenlemesi, kaldırım çalışması, sathı asfalt kaplama yol yapım ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalardan dolayı Başkan Ökkeş Kavak'a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Fikri Kazan, "Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Nurdağı Belediye Başkanımız Ökkeş Kavak'a ve tüm ekibine teşekkür ederim. Çalışma kapsamında mezarlıklarımız yenilendi, kaldırımlar düzenlendi, mevcut yollarımız genişletildi. Nurdağı'nın uzun yıllardır görmediği hizmeti Ökkeş Kavak Başkanımızla yaşıyoruz. Tekrardan mahalle halkım adına kendisine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Mahalle sakinlerinden Adnan Gezer ise "25-30 yıldan bu yana köyümüzde altyapı ve  yol çok sıkıntılıydı. Ta ki bu zamana kadar. Şimdi çok güzel bir çalışma yapıldı ve sorunlarımız giderildi. Başkanımız Ökkeş Kavak'tan hizmetlerinin devamını bekliyoruz" diye konuştu.

NURDAĞI'NDA VATANDAŞ TALEPLERİ ÖN PLANDA

Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ise benzer çalışmaların ilçedeki diğer bölgelerde sürdürüleceğini de belirtti. Başkan Kavak, "Daha iyi, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Nurdağı için canla başla çalışıyoruz" diyerek çalışmaları özetledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.