NURDAĞI'NDA MEMNUNİYET HAKİM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 08:53, Güncelleme: 04.01.2021 - 08:53
 

NURDAĞI'NDA MEMNUNİYET HAKİM

​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, yılın son gününde yine vatandaşların arasında yer alarak talep ve önerileri dinledi.
2020 yılında projelerin birbiri ardına hayat bulduğu Nurdağı'nda bir yandan da Gönül Belediyeciliğini elden bırakmayan Başkan Ökkeş Kavak, yılın son gününde yine sahadaydı. İlçe temaslarında kurumsal çalışmaları inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kavak, talep ve önerileri dinledi. Nurdağı'nda vatandaşla birlikte hareket eden belediyecilik anlayışını sürdürmeye hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Kavak, kendilerine yöneltilen talepler doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini söyledi. Temaslarında ayrıca vatandaşlara belediyecilik hizmetleri anlamında bilgiler veren Başkan Kavak, 2021 yılı planlamasını da yine ziyaretlerinde aktardı. Gezisi ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Kavak, "Yılın son gününde de yıl boyunca olduğu gibi her zaman esnafımızın ve hemşehrilerimizin yanındayız. Özveriyle çalışan hemşehrilerimizi, esnafımızı ziyaret ederek yeni yılını kutladık. Nurdağımız için yeni yılda aynı heyecan ve aşkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Kavak'ı her defasında halkın arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiklerini belirten Nurdağlılar da Başkan Kavak ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, yılın son gününde yine vatandaşların arasında yer alarak talep ve önerileri dinledi.

2020 yılında projelerin birbiri ardına hayat bulduğu Nurdağı'nda bir yandan da Gönül Belediyeciliğini elden bırakmayan Başkan Ökkeş Kavak, yılın son gününde yine sahadaydı. İlçe temaslarında kurumsal çalışmaları inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kavak, talep ve önerileri dinledi. Nurdağı'nda vatandaşla birlikte hareket eden belediyecilik anlayışını sürdürmeye hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Kavak, kendilerine yöneltilen talepler doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini söyledi.

Temaslarında ayrıca vatandaşlara belediyecilik hizmetleri anlamında bilgiler veren Başkan Kavak, 2021 yılı planlamasını da yine ziyaretlerinde aktardı. Gezisi ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Kavak, "Yılın son gününde de yıl boyunca olduğu gibi her zaman esnafımızın ve hemşehrilerimizin yanındayız. Özveriyle çalışan hemşehrilerimizi, esnafımızı ziyaret ederek yeni yılını kutladık. Nurdağımız için yeni yılda aynı heyecan ve aşkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kavak'ı her defasında halkın arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiklerini belirten Nurdağlılar da Başkan Kavak ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.