Nurdağı'nda Asfaltlama Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 14:10, Güncelleme: 13.07.2020 - 14:10
 

Nurdağı'nda Asfaltlama Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Gaziantep Nurdağı Belediyesi, sıcak asfalt uygulama hizmetini ilçenin geneline yaydı.
Gaziantep'te alt ve üst yapıda çalışmalarını sürdüren Nurdağı Belediyesi son olarak ilçedeki Esenyurt ve Alparslan Türkeş mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlar tarafından çalışmaları takdirle karşılanan Nurdağı Belediyesi'nin Başkan Ökkeş Kavak'ın talimatlarıyla uygulamalarını tamamlanmasının ardından farklı bölgelerde aynı çalışmaları hayata geçirecekleri öğrenildi. Sıcak havaya rağmen asfaltlama ve bakım çalışmalarını titizlikle gerçekleştiren ekipler, hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çaba harcıyor. Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Kavak, "AK Belediyeler olarak ilçe halkımıza hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda çalışmalarını özenle yapan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Gaziantep Nurdağı Belediyesi, sıcak asfalt uygulama hizmetini ilçenin geneline yaydı.

Gaziantep'te alt ve üst yapıda çalışmalarını sürdüren Nurdağı Belediyesi son olarak ilçedeki Esenyurt ve Alparslan Türkeş mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlar tarafından çalışmaları takdirle karşılanan Nurdağı Belediyesi'nin Başkan Ökkeş Kavak'ın talimatlarıyla uygulamalarını tamamlanmasının ardından farklı bölgelerde aynı çalışmaları hayata geçirecekleri öğrenildi. Sıcak havaya rağmen asfaltlama ve bakım çalışmalarını titizlikle gerçekleştiren ekipler, hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çaba harcıyor.

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Kavak, "AK Belediyeler olarak ilçe halkımıza hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda çalışmalarını özenle yapan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.