NURDAĞI KIŞA HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 14:22, Güncelleme: 21.09.2020 - 14:22
 

NURDAĞI KIŞA HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, kış ayları öncesi çalışmalarını hızlandırdı.
Nurdağı'na hizmetin en iyisini sunabilmek için kış ayları öncesi yoğun çalışma temposunu sürdüren Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi ekipleri son olarak Esenyurt Mahallesi Erciyes Caddesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar tam not aldı. 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde de sürdüren ekiplerin çalışmalarını birebir takip eden Başkan Ökkeş Kavak yaptığı kısa değerlendirmesinde "Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Nurdağı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kavak'a ve tüm Nurdağı Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ Öte yandan Nurdağı Belediyesi, 2020- 2021 yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin sağlıklı bir eğitim almaları için; okullarda elle temas edebilecek sıralar, masa, sandalyeler, sınıflar, koridorlar, lavabolar ve okul bahçelerini dezenfekte etti. Tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Kavak, rutin olarak okullarda dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, kış ayları öncesi çalışmalarını hızlandırdı.

Nurdağı'na hizmetin en iyisini sunabilmek için kış ayları öncesi yoğun çalışma temposunu sürdüren Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi ekipleri son olarak Esenyurt Mahallesi Erciyes Caddesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar tam not aldı. 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde de sürdüren ekiplerin çalışmalarını birebir takip eden Başkan Ökkeş Kavak yaptığı kısa değerlendirmesinde "Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Nurdağı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kavak'a ve tüm Nurdağı Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Öte yandan Nurdağı Belediyesi, 2020- 2021 yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin sağlıklı bir eğitim almaları için; okullarda elle temas edebilecek sıralar, masa, sandalyeler, sınıflar, koridorlar, lavabolar ve okul bahçelerini dezenfekte etti. Tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Kavak, rutin olarak okullarda dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.