NURDAĞI GENÇLERİ ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 09:22, Güncelleme: 16.11.2020 - 09:22
 

NURDAĞI GENÇLERİ ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Nurdağı'nda Başkan Ökkeş Kavak, üniversiteye hazırlanan gençlerle buluşarak kaynak kitap dağıtımına katıldı.
Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösteren ve Gönül Belediyeciliğini Nurdağı'nda en iyi şekilde yansıtan Başkan Ökkeş Kavak, gençleri de ihmal etmiyor. Nurdağı'nda genç potansiyelin farkında olan bir anlayışla gençleri eğitim ve sporun her branşına yönlendiren Başkan Ökkeş Kavak'ın adresi bu kez Şehit Şirin Diril Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Lisedeki ziyaretinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere kaynak kitap dağıtım programına katılan Başkan Kavak, gençlerle de bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerin sesine de kulak veren ve talepleri dinleyen Başkan Ökkeş Kavak, " Hayal ettikleri üniversiteyi kazanmak için gece gündüz çalışan kıymetli gençlerimizi yalnız bırakmıyoruz.  Sınavlara hazırlanan Şehit Şirin Diril Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerimize kaynak kitap dağıtımı yaptık. Gençlerimizin yanındayız" dedi. Öğrenciler de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kavak ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Nurdağı'nda Başkan Ökkeş Kavak, üniversiteye hazırlanan gençlerle buluşarak kaynak kitap dağıtımına katıldı.

Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösteren ve Gönül Belediyeciliğini Nurdağı'nda en iyi şekilde yansıtan Başkan Ökkeş Kavak, gençleri de ihmal etmiyor. Nurdağı'nda genç potansiyelin farkında olan bir anlayışla gençleri eğitim ve sporun her branşına yönlendiren Başkan Ökkeş Kavak'ın adresi bu kez Şehit Şirin Diril Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Lisedeki ziyaretinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere kaynak kitap dağıtım programına katılan Başkan Kavak, gençlerle de bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerin sesine de kulak veren ve talepleri dinleyen Başkan Ökkeş Kavak, " Hayal ettikleri üniversiteyi kazanmak için gece gündüz çalışan kıymetli gençlerimizi yalnız bırakmıyoruz.  Sınavlara hazırlanan Şehit Şirin Diril Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerimize kaynak kitap dağıtımı yaptık. Gençlerimizin yanındayız" dedi.

Öğrenciler de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kavak ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.