NURDAĞI BELEDİYESİ'NDEN DUYARLILIK ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 10:36, Güncelleme: 12.01.2021 - 10:36
 

NURDAĞI BELEDİYESİ'NDEN DUYARLILIK ÖRNEĞİ

​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, doğaya ve sokak hayvanlarına yönelik yaklaşımı ile vatandaşlardan tam destek alıyor.
Pandemi sürecinin başarılı adresleri arasında gösterilen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Belediye ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu dönemlerde rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sokak hayvanlarına yönelik tutumları ile takdir kazanmaya devam ediyor. Kısıtlama süresince doğal yaşamı desteklemek açısından ilçenin farklı noktalarına yem ve mama yerleştirerek sokak hayvanlarına zorlu süreçte destek çıkan Nurdağı Belediyesi, bu kez ilçe genelindeki sokak hayvanlarına yönelik aşılama çalışması başlattı. Pandemi döneminde ilçe belediyesi olarak her türlü detayı gözden geçirdiklerini belirten Başkan Ökkeş Kavak konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Onlar için ne yapsak az gelir biliyoruz.. Sokakta yaşayan minik dostlarımız için kıymetli vakitlerini her daim ayırmaktan tereddüt etmeyen şefkat ve merhamet timsali olan değerli öğretmenlerimize minnettarız" ifadelerini kullandı. Nurdağlı vatandaşlar da Başkan Ökkeş Kavak ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, doğaya ve yaşama yönelik her türlü yaklaşımından dolayı Başkan Kavak'a teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, doğaya ve sokak hayvanlarına yönelik yaklaşımı ile vatandaşlardan tam destek alıyor.

Pandemi sürecinin başarılı adresleri arasında gösterilen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Belediye ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu dönemlerde rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sokak hayvanlarına yönelik tutumları ile takdir kazanmaya devam ediyor. Kısıtlama süresince doğal yaşamı desteklemek açısından ilçenin farklı noktalarına yem ve mama yerleştirerek sokak hayvanlarına zorlu süreçte destek çıkan Nurdağı Belediyesi, bu kez ilçe genelindeki sokak hayvanlarına yönelik aşılama çalışması başlattı.

Pandemi döneminde ilçe belediyesi olarak her türlü detayı gözden geçirdiklerini belirten Başkan Ökkeş Kavak konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Onlar için ne yapsak az gelir biliyoruz.. Sokakta yaşayan minik dostlarımız için kıymetli vakitlerini her daim ayırmaktan tereddüt etmeyen şefkat ve merhamet timsali olan değerli öğretmenlerimize minnettarız" ifadelerini kullandı.

Nurdağlı vatandaşlar da Başkan Ökkeş Kavak ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, doğaya ve yaşama yönelik her türlü yaklaşımından dolayı Başkan Kavak'a teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.