NURDAĞI BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 12:34, Güncelleme: 24.08.2020 - 12:34

NURDAĞI BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi ekipleri son olarak Gökçedere Mahallesinde yol yapım çalışmaları gerçekleştirdi.
Vatandaşlarına hizmetin en iyisini sunabilmek için yaz çalışma sezonunu en yoğun şekilde sürdürerek, mesai mefhumu gözetmeksizin hafta sonları da çalışan Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarında ilçe merkezi ve kırsal bölge demeksizin her noktaya ulaşan Belediye Fen İşleri ekipleri, son olarak Gökçedere Mahallesinde yol uygulamalarını sürdürdü. Konu ile ilgili sosyal medyadan çalışmaları aktaran Başkan Kavak, "Gökçedere Mahallemizde yol bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Nurdağı’mızın her noktasına en kaliteli hizmeti vermek için çalışmalarımıza duraksamadan devam ediyoruz" dedi. Nurdağı Belediyesi'nin benzer çalışmaları önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde sürdüreceği öğrenilirken, Gökçedere Mahallesi sakinleri kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Ökkeş Kavak'a ve Nurdağı Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)