NURDAĞI BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2020 - 14:28, Güncelleme: 19.11.2020 - 14:28
 

NURDAĞI BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi ekipleri, Kurudere Mahallesinde kilitli parke taşı uygulamasını sürdürüyor.
Nurdağı'nda alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam eden Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi ekiplerinin adresi bu kez Kurudere Mahallesi oldu. Önceki süreçlerde mahallelerindeki sorunların giderilmesi adına Başkan Kavak'tan talepte bulunan mahalle sakinlerinin isteğini geri çevirmeyen Başkan Kavak, 2020 Yılı Hizmet Planlamasına Kurudere Mahallesi'nin de ivedi bir şekilde dahil edilmesini istedi. Başkan Kavak'ın talimatıyla mahalle geneline kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlayan ekipler, yoğun mesai içerisinde olarak uygulamalarını sürdürdü. Başkan Kavak da mahalleye gelerek çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Temasları sırasında vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Kavak, bir yandan kurumsal çalışmaları anlatırken, diğer yandan mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Nurdağı'nı ortak paydada buluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Kavak, bu yöndeki anlayışlarının devam edeceğini belirtti. Başkan Kavak, yaptığı değerlendirmesinde "Durmak yok yola devam. Kurudere mahallemizde yapımı devam eden kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Mahalle sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kavak'a ve tüm Nurdağı Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi ekipleri, Kurudere Mahallesinde kilitli parke taşı uygulamasını sürdürüyor.

Nurdağı'nda alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam eden Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi ekiplerinin adresi bu kez Kurudere Mahallesi oldu. Önceki süreçlerde mahallelerindeki sorunların giderilmesi adına Başkan Kavak'tan talepte bulunan mahalle sakinlerinin isteğini geri çevirmeyen Başkan Kavak, 2020 Yılı Hizmet Planlamasına Kurudere Mahallesi'nin de ivedi bir şekilde dahil edilmesini istedi. Başkan Kavak'ın talimatıyla mahalle geneline kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlayan ekipler, yoğun mesai içerisinde olarak uygulamalarını sürdürdü. Başkan Kavak da mahalleye gelerek çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Temasları sırasında vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Kavak, bir yandan kurumsal çalışmaları anlatırken, diğer yandan mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Nurdağı'nı ortak paydada buluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Kavak, bu yöndeki anlayışlarının devam edeceğini belirtti.

Başkan Kavak, yaptığı değerlendirmesinde "Durmak yok yola devam. Kurudere mahallemizde yapımı devam eden kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Mahalle sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kavak'a ve tüm Nurdağı Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.