Nizip'te Kapalı Yüzme Havuzu açılışa hazırlanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 13:27, Güncelleme: 13.07.2020 - 13:27

Nizip'te Kapalı Yüzme Havuzu açılışa hazırlanıyor

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yapımını tamamlanan Kapalı Yüzme Havuzunun kısa bir süre sonra açılışının yapılacağını söyledi.
Gaziantep Nizip'te ilçesine hizmetin en iyisini kazandırabilmek için çalışmalarını sürdüren Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yapımını tamamlanan Kapalı Yüzme Havuzu projesinde sona gelindiğini söyledi. İlçe halkının taleplerini ön planda tutarak bu doğrultuda hizmet planlaması yapmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Sarı, "Gaziantep Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Menderes Mahallemizde inşaatı devam eden 'Kapalı Yüzme Havuzu' projemizde sona gelindi. Havuzumuz kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Nizip'imize hayırlı olsun. Bu çalışma da emeği geçen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e ve ekibine teşekkür ederim" dedi. Çalışmaları Nizipli vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan Başkan Sarı'nın önümüzdeki süreçlerde ilçenin gelişimine yönelik daha nice çalışmalara imza atacağı öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)