NİZİP'TE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2020 - 15:47, Güncelleme: 21.07.2020 - 15:47
 

NİZİP'TE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Gaziantep'in Nizip İlçesinde Kurban Bayramı hazırlıkları çerçevesinde mezbahada hazırlıklar tamamlandı.
Bu yıl Covid 19 salgı nedeniyle ek tedbirler alarak Bayramın 1 ve 2. günü randevu sistemi ile hizmet verecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Nizip Mezbahasında hazırlıklar tamamlandı. Nizip Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Büyükşehir belediye Başkanımız Fatma Şahin’in talimatları ile kesimlerin daha düzenli yapılması ve covid-19 bulaşma riskini en aza indirmek için mezbahamız randevu sistemi ile çalışılacaktır. Randevu sistemi ile çalışacağımız için mezbaha önünde ve çevresinde bekleme olmayacak ve Randevu saati gelmeyen kişiler kesinlikle içeriye alınmayacaktır. Bu sebeple yoğunlaşmayı engellemek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için bayramın 1. günü sadece büyükbaş 2. günü ise hem büyükbaş hem küçükbaş hayvan kesimi yapılacaktır. Vatandaşlarımız bugün itibari ile mesai saatleri içerisinde mezbahaya gelerek randevularını alabilecekler." (www.akbelediyeler.com)
Gaziantep'in Nizip İlçesinde Kurban Bayramı hazırlıkları çerçevesinde mezbahada hazırlıklar tamamlandı.

Bu yıl Covid 19 salgı nedeniyle ek tedbirler alarak Bayramın 1 ve 2. günü randevu sistemi ile hizmet verecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Nizip Mezbahasında hazırlıklar tamamlandı.

Nizip Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Büyükşehir belediye Başkanımız Fatma Şahin’in talimatları ile kesimlerin daha düzenli yapılması ve covid-19 bulaşma riskini en aza indirmek için mezbahamız randevu sistemi ile çalışılacaktır. Randevu sistemi ile çalışacağımız için mezbaha önünde ve çevresinde bekleme olmayacak ve Randevu saati gelmeyen kişiler kesinlikle içeriye alınmayacaktır. Bu sebeple yoğunlaşmayı engellemek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için bayramın 1. günü sadece büyükbaş 2. günü ise hem büyükbaş hem küçükbaş hayvan kesimi yapılacaktır. Vatandaşlarımız bugün itibari ile mesai saatleri içerisinde mezbahaya gelerek randevularını alabilecekler."

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.