NİZİP'TE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 13:42, Güncelleme: 24.08.2020 - 13:42
 

NİZİP'TE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

​​​​​​​Belediye - vatandaş iş birliğinin en güzel örneği Nizip'te Özdemir Külliyesi'nin çevre düzenleme çalışması devam ediyor.
Yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendiren Mehmet Sarı Başkanlığındaki Nizip Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezi ve kırsal ayrımı yapmaksızın alt ve üst yapı çalışmalarını 2020 Hizmet Yılı Planlaması dahilinde sürdüren Nizip Belediyesi ekipleri son olarak arsasını Nizip Belediyesi'nin tahsis ettiği ve yapımını hayırsever Özdemir Ailesinin üstlendiği İbrahim-Emel Özdemir Külliyesi'nin çevre düzenleme çalışmasına devam ediyor. Belediye Fen İşlerine bağlı ekipler külliyenin etrafında mucur dökümünün ardından kilitli parke çalışması gerçekleştirdi. Çevre düzenlemesinin tam not aldığı çalışma ile ilgili çevre sakinleri uygulamaya tam not verdi. Nizipliler çalışmadan dolayı Başkan Mehmet Sarı'ya, belediye çalışanlarına ve hayırsever Özdemir ailesine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Belediye - vatandaş iş birliğinin en güzel örneği Nizip'te Özdemir Külliyesi'nin çevre düzenleme çalışması devam ediyor.

Yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendiren Mehmet Sarı Başkanlığındaki Nizip Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezi ve kırsal ayrımı yapmaksızın alt ve üst yapı çalışmalarını 2020 Hizmet Yılı Planlaması dahilinde sürdüren Nizip Belediyesi ekipleri son olarak arsasını Nizip Belediyesi'nin tahsis ettiği ve yapımını hayırsever Özdemir Ailesinin üstlendiği İbrahim-Emel Özdemir Külliyesi'nin çevre düzenleme çalışmasına devam ediyor. Belediye Fen İşlerine bağlı ekipler külliyenin etrafında mucur dökümünün ardından kilitli parke çalışması gerçekleştirdi. Çevre düzenlemesinin tam not aldığı çalışma ile ilgili çevre sakinleri uygulamaya tam not verdi. Nizipliler çalışmadan dolayı Başkan Mehmet Sarı'ya, belediye çalışanlarına ve hayırsever Özdemir ailesine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.