NİZİP BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 15:50, Güncelleme: 05.08.2020 - 15:50

NİZİP BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Mehmet Sarı Başkanlığındaki Nizip Belediyesi, bayram döneminde olduğu gibi bayramdan sonra da temizlik ve dezenfekte çalışmalarına devam etti.
Gaziantep'in Nizip İlçe Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra temizlik uygulamalarını da düzenli olarak sürdürüyor. Kurban Bayramı süresince vatandaşların olası sorunlarına duyarlılık gösteren Mehmet Sarı Başkanlığındaki Nizip Belediyesi, bayramdan sonra da çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Pandemi sürecini de dikkate alarak ilçe genelinde özellikle çöp konteynırları, rögarlar ve menfez temizliği yapmasının ardından dezenfekte işlemleri gerçekleştiren Nizip Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlardan tam not aldı. Hizmete yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Mehmet Sarı ve ekibine teşekkür eden Nizipliler, Pandemi sürecinde Belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)