NİZİP BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 14:14, Güncelleme: 16.10.2020 - 14:14
 

NİZİP BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

Vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle değerlendirildiği Nizip'te bu kez Sanayi Sitesi'ndeki yollar asfaltlandı.
Yaz döneminde verimli bir çalışma sezonu yaşayan Mehmet Sarı Başkanlığındaki Nizip Belediyesi, kış ayları öncesi asfaltlama çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Nizip'te vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Nizip Belediyesi Fen İşleri ekipleri son olarak sanayi sitesinde sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdi. Esnafın önceki haftalardaki talep ettiği Sanayi Sitesindeki çalışmaların takipçisi olan Başkan Sarı, yine vatandaşların taleplerine öncelik vererek benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde sürdüreceklerini belirtti. Başkan Sarı sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Yol onarım ve bakım çalışmalarımız ilçemizin bir çok noktasında devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz; Sanayi Sitemizde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yapılmadık yol kalmayacak İnşallah" dedi. Sanayi Sitesi esnafı da taleplerinin hemen karşılandığını dile getirerek vatandaşa yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Mehmet Sarı'ya ve ekibine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
Vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle değerlendirildiği Nizip'te bu kez Sanayi Sitesi'ndeki yollar asfaltlandı.

Yaz döneminde verimli bir çalışma sezonu yaşayan Mehmet Sarı Başkanlığındaki Nizip Belediyesi, kış ayları öncesi asfaltlama çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Nizip'te vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Nizip Belediyesi Fen İşleri ekipleri son olarak sanayi sitesinde sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Esnafın önceki haftalardaki talep ettiği Sanayi Sitesindeki çalışmaların takipçisi olan Başkan Sarı, yine vatandaşların taleplerine öncelik vererek benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde sürdüreceklerini belirtti. Başkan Sarı sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Yol onarım ve bakım çalışmalarımız ilçemizin bir çok noktasında devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz; Sanayi Sitemizde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yapılmadık yol kalmayacak İnşallah" dedi.

Sanayi Sitesi esnafı da taleplerinin hemen karşılandığını dile getirerek vatandaşa yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Mehmet Sarı'ya ve ekibine teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.