NARMAN'DA EĞİTİM HASSASİYETİ SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2020 - 11:17, Güncelleme: 09.10.2020 - 11:17
 

NARMAN'DA EĞİTİM HASSASİYETİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Burhanettin Eser Başkanlığındaki Narman Belediyesi, bu kez anaokulu öğrencilerine ücretsiz kitap dağıtımı gerçekleştirdi.
Erzurum Narman'da eğitim öğretim yılı öncesi tüm okulları dezenfekte eden, okul istinat duvarı ile çevre düzenlemelerine yönelik çalışmaları ile takdir toplayan İlçe Belediye Başkanı Burhanettin Eser, bu kez minik öğrencilerle bir araya gelerek onlara kitap hediye etti.  Pandemi döneminde eğitimin aksamaması için işi sıkı tutan Başkan Eser'in talimatlarıyla ilçede adeta seferberlik başlatan ekipler, talep ve önerileri hassasiyetle değerlendirerek merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmadan her alana ulaşmanın gayreti içerisinde. Başkan Eser de çalışmaların birebir takipçisi olarak kitap dağıtım çalışmalarını yerinde denetledi. Okulları ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya gelen Başkan Eser, öğrencilere kitaplarını verirken okul yönetimlerinin de talep ve önerilerini dinledi. Amaçlarının Narman halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu ifade eden Başkan Eser, yaklaşımlarında genç potansiyele her zaman pozitif ayrıcalık tanıdıklarını söyledi. Çalışmaları ile ilgili “Eğitim ekmek ve sudan sonra halkın en zorunlu ihtiyacıdır” değerlendirmesi yapan Başkan Eser ayrıca Narman Anaokulu ziyaretinde ise okul etrafında yapılacak düzenlemeler hakkında okul idaresi ve öğretmenlerle istişarelerde bulundu. Narman Belediyesi olarak düzenlemeler konusunda çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Eser, "Eğitimde hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Burhanettin Eser Başkanlığındaki Narman Belediyesi, bu kez anaokulu öğrencilerine ücretsiz kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

Erzurum Narman'da eğitim öğretim yılı öncesi tüm okulları dezenfekte eden, okul istinat duvarı ile çevre düzenlemelerine yönelik çalışmaları ile takdir toplayan İlçe Belediye Başkanı Burhanettin Eser, bu kez minik öğrencilerle bir araya gelerek onlara kitap hediye etti.  Pandemi döneminde eğitimin aksamaması için işi sıkı tutan Başkan Eser'in talimatlarıyla ilçede adeta seferberlik başlatan ekipler, talep ve önerileri hassasiyetle değerlendirerek merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmadan her alana ulaşmanın gayreti içerisinde.

Başkan Eser de çalışmaların birebir takipçisi olarak kitap dağıtım çalışmalarını yerinde denetledi. Okulları ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya gelen Başkan Eser, öğrencilere kitaplarını verirken okul yönetimlerinin de talep ve önerilerini dinledi. Amaçlarının Narman halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu ifade eden Başkan Eser, yaklaşımlarında genç potansiyele her zaman pozitif ayrıcalık tanıdıklarını söyledi.

Çalışmaları ile ilgili “Eğitim ekmek ve sudan sonra halkın en zorunlu ihtiyacıdır” değerlendirmesi yapan Başkan Eser ayrıca Narman Anaokulu ziyaretinde ise okul etrafında yapılacak düzenlemeler hakkında okul idaresi ve öğretmenlerle istişarelerde bulundu. Narman Belediyesi olarak düzenlemeler konusunda çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Eser, "Eğitimde hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.