MUTLULUĞUN VİDEOSU GEVAŞ'TAN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 08:21, Güncelleme: 04.01.2021 - 08:21
 

MUTLULUĞUN VİDEOSU GEVAŞ'TAN

​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek adresi Van Gevaş Belediyesi, 1 Ocak doğumlu Yusuf isimli gence yaptığı sürpriz doğum günü partisi ile yine gündemde.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek sosyal yaşama yönelik uygulamaları ile örnek gösterilen Murat Sezer Başkanlığındaki Van Gevaş Belediyesi, yeni bir farkındalık çalışmasına daha imza attı. Belediye çalışanları ile Gevaş Gençlik Merkezi arasında yaşanan diyalog sonrası ilçe merkezinde ayakkabı boyacılığı yapan Yusuf isimli gencin doğum günü kutlandı. Farkındalık çalışmasında Yusuf ilk olarak  ziyaret edilerek belediyeye davet edildi. Yaşananlardan bir bilgisi olmayan Gevaşlı Yusuf, Başkanlık makamına gelince Başkan Murat Sezer ve Belediye yönetimi tarafından alkışlarla karşılanarak doğum günü kutlandı. DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI Duygu dolu anların yaşandığı kutlamada mutluluğu gözlerinden okunan Yusuf, kendisine yönelik sürprizden dolayı Başkan Sezer'e ve tüm belediye çalışanları ile Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür etti. Doğum günü pastasını kendi elleriyle keserek ikramlarda bulunan Yusuf ardından Gençlik Merkezi eğitmenlerinin müzik etkinliğine eşlik etti. Başkanlık makamında şarkılar söyleyerek eğlenen Yusuf, hayatının en mutlu anını yaşadığını söyledi. Yusuf'a nice yıllar dileyen Başkan Murta Sezer de yaptığı kısa değerlendirmesinde Gevaş olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını yineledi. Başkan Sezer'in kendi sosyal hesabından paylaştığı doğum günü sürprizini içeren video ise kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek adresi Van Gevaş Belediyesi, 1 Ocak doğumlu Yusuf isimli gence yaptığı sürpriz doğum günü partisi ile yine gündemde.

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek sosyal yaşama yönelik uygulamaları ile örnek gösterilen Murat Sezer Başkanlığındaki Van Gevaş Belediyesi, yeni bir farkındalık çalışmasına daha imza attı. Belediye çalışanları ile Gevaş Gençlik Merkezi arasında yaşanan diyalog sonrası ilçe merkezinde ayakkabı boyacılığı yapan Yusuf isimli gencin doğum günü kutlandı. Farkındalık çalışmasında Yusuf ilk olarak  ziyaret edilerek belediyeye davet edildi. Yaşananlardan bir bilgisi olmayan Gevaşlı Yusuf, Başkanlık makamına gelince Başkan Murat Sezer ve Belediye yönetimi tarafından alkışlarla karşılanarak doğum günü kutlandı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Duygu dolu anların yaşandığı kutlamada mutluluğu gözlerinden okunan Yusuf, kendisine yönelik sürprizden dolayı Başkan Sezer'e ve tüm belediye çalışanları ile Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür etti. Doğum günü pastasını kendi elleriyle keserek ikramlarda bulunan Yusuf ardından Gençlik Merkezi eğitmenlerinin müzik etkinliğine eşlik etti. Başkanlık makamında şarkılar söyleyerek eğlenen Yusuf, hayatının en mutlu anını yaşadığını söyledi. Yusuf'a nice yıllar dileyen Başkan Murta Sezer de yaptığı kısa değerlendirmesinde Gevaş olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını yineledi.

Başkan Sezer'in kendi sosyal hesabından paylaştığı doğum günü sürprizini içeren video ise kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.