MUTKİ'DE OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2020 - 14:06, Güncelleme: 23.09.2020 - 14:06
 

MUTKİ'DE OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

​​​​​​​Mutki'de belediye ekipleri, Başkan Vahdettin Barlak'ın talimatlarıyla ilçe genelindeki tüm okulları tüm detaylarına kadar dezenfekte etti.
Gençlere verdiği önemi her defasında dile getiren Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, yeni eğitim öğretim yılı öncesi tüm okullarda dezenfekte uygulaması yapılması talimatını verdi. Geçtiğimiz hafta ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar hafta sonu da yoğun bir şekilde sürerek tamamlandı. Pandemi döneminin başarılı adresleri arasında gösterilen Mutki'de vatandaşların da tam destek verdiği uygulamayı Başkan Barlak birebir takip etti. Amaçlarının öğrenci ve öğretmenlerin sağlıklı ve temiz ortamda derslerine başlamaları olduğunu belirten Başkan Barlak, "Yüz yüze eğitime başlayan anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimize başarılar diliyor; 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum" dedi. Öğrenci velileri ve eğitim camiası da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Vahdettin Barlak'a ve Mutki Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Mutki'de belediye ekipleri, Başkan Vahdettin Barlak'ın talimatlarıyla ilçe genelindeki tüm okulları tüm detaylarına kadar dezenfekte etti.

Gençlere verdiği önemi her defasında dile getiren Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, yeni eğitim öğretim yılı öncesi tüm okullarda dezenfekte uygulaması yapılması talimatını verdi. Geçtiğimiz hafta ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar hafta sonu da yoğun bir şekilde sürerek tamamlandı. Pandemi döneminin başarılı adresleri arasında gösterilen Mutki'de vatandaşların da tam destek verdiği uygulamayı Başkan Barlak birebir takip etti. Amaçlarının öğrenci ve öğretmenlerin sağlıklı ve temiz ortamda derslerine başlamaları olduğunu belirten Başkan Barlak, "Yüz yüze eğitime başlayan anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimize başarılar diliyor; 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Öğrenci velileri ve eğitim camiası da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Vahdettin Barlak'a ve Mutki Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.