MUŞ'TAN TÜRKİYE'YE ÖRNEK PROJELER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2022 - 18:15, Güncelleme: 23.01.2022 - 18:15
 

MUŞ'TAN TÜRKİYE'YE ÖRNEK PROJELER

​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya'nın geçtiğimiz yıl faaliyete kazandırdığı Halk Ekmek Fabrikası Projesi bölge illere örnek olmaya devam ediyor.
Son yılların en yoğun alt yapı çalışmalarının hayata kazandırıldığı Muş'tan ardı ardına güzel haberler gelmeye devam ediyor. Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin alt yapıda olduğu kadar üst yapı ve sosyal yaşama yönelik projeleri bölge iller için örnek teşkil ederken, Başkan Asya'nın önemle üzerinde durduğu Halk Ekmek uygulaması da vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Başkan Feyat Asya'nın "olmazsa olmazımız" diyerek kurulumundan faaliyetine kadar her aşamasını birebir takip ettiği Halk Ekmek uygulamasında Lale Vadisi Parkında günlük 60 bin kapasiteli üretimin yapıldığı bir fabrika inşa edildi. Vatandaşların hijyenik ortamda üretilen kaliteli ekmek ulaşması için uygulamanın takipçisi olan Başkan Feyat Asya, "Muşlu hemşehrilerimiz için ne yapsak azdır. Hemşehrilerim hizmetin her zaman en iyisine layıktır" dedi. Doğu Anadolu'da Gönül Belediyeciliğinin de örnek ismi haline gelen Başkan Asya'nın 2022 yılında da daha nice projelerini hayata kazandıracağı belirtilirken, Başkan Asya ve ekibinin başarısının ulusal medyada da geniş yer bulduğu gözlemlendi.
​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya'nın geçtiğimiz yıl faaliyete kazandırdığı Halk Ekmek Fabrikası Projesi bölge illere örnek olmaya devam ediyor.

Son yılların en yoğun alt yapı çalışmalarının hayata kazandırıldığı Muş'tan ardı ardına güzel haberler gelmeye devam ediyor. Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin alt yapıda olduğu kadar üst yapı ve sosyal yaşama yönelik projeleri bölge iller için örnek teşkil ederken, Başkan Asya'nın önemle üzerinde durduğu Halk Ekmek uygulaması da vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Başkan Feyat Asya'nın "olmazsa olmazımız" diyerek kurulumundan faaliyetine kadar her aşamasını birebir takip ettiği Halk Ekmek uygulamasında Lale Vadisi Parkında günlük 60 bin kapasiteli üretimin yapıldığı bir fabrika inşa edildi. Vatandaşların hijyenik ortamda üretilen kaliteli ekmek ulaşması için uygulamanın takipçisi olan Başkan Feyat Asya, "Muşlu hemşehrilerimiz için ne yapsak azdır. Hemşehrilerim hizmetin her zaman en iyisine layıktır" dedi.

Doğu Anadolu'da Gönül Belediyeciliğinin de örnek ismi haline gelen Başkan Asya'nın 2022 yılında da daha nice projelerini hayata kazandıracağı belirtilirken, Başkan Asya ve ekibinin başarısının ulusal medyada da geniş yer bulduğu gözlemlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.