MUŞ'TA YEREL YÖNETİM ÖRNEĞİ SERGİLENİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2022 - 12:43, Güncelleme: 26.02.2022 - 12:43
 

MUŞ'TA YEREL YÖNETİM ÖRNEĞİ SERGİLENİYOR

​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya, Çığ Önlemleri ve Müdahale Faaliyetleri Komisyon Toplantısına katıldı.
Kurumlarla ortak çalışmalara her zaman katılım gösteren Muş Belediye Başkanı Feyat Asya son olarak AFAD Koordinasyon Merkezinde düzenlenen Çığ Önlemleri ve Müdahale Faaliyetleri Komisyon Toplantısına katıldı. Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda alınması gereken önlemler ve yapılan faaliyetler hakkında sunum yapıldı. Toplantıda Başkan Asya, olası olumsuzlukların önüne geçmek için yerel yönetim olarak her zaman diğer paydaş kurumlarla ortak çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Amaçlarının Muş'u ortak paydada buluşturarak ilin gelişimine katkı sunmak olduğunu belirten Başkan Asya, ileriki süreçlerde de bu tür buluşmalara hassasiyet göstereceklerini ifade etti.
​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya, Çığ Önlemleri ve Müdahale Faaliyetleri Komisyon Toplantısına katıldı.

Kurumlarla ortak çalışmalara her zaman katılım gösteren Muş Belediye Başkanı Feyat Asya son olarak AFAD Koordinasyon Merkezinde düzenlenen Çığ Önlemleri ve Müdahale Faaliyetleri Komisyon Toplantısına katıldı.

Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda alınması gereken önlemler ve yapılan faaliyetler hakkında sunum yapıldı. Toplantıda Başkan Asya, olası olumsuzlukların önüne geçmek için yerel yönetim olarak her zaman diğer paydaş kurumlarla ortak çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Amaçlarının Muş'u ortak paydada buluşturarak ilin gelişimine katkı sunmak olduğunu belirten Başkan Asya, ileriki süreçlerde de bu tür buluşmalara hassasiyet göstereceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.