MUŞ'TA ŞEFFAF BELEDİYECİLİK HAKİM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2022 - 16:30, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:30
 

MUŞ'TA ŞEFFAF BELEDİYECİLİK HAKİM

​​​​​​​Muş'ta AK Parti Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Başkan Feyat Asya kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Ocak Ayı Danışma Meclisi toplantısı İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2021 yılı içerisinde yapılan belediye hizmetleriyle 2022 yılında yapımı planlanan projeler hakkında parti teşkilatına bilgi verdi. Geçen yıl yatırım bütçesini yüzde yüz civarında denkleştirmeyi başardıklarını ifade eden Başkan Asya, “Bizlere emanet edilen görevimizi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. 2021 yılında ilimizin en önemli projelerinden altyapı projesini evsel bağlantılar dahil tamamen bitirerek hakkımızın hizmetine sunduk. Yıllardır ilimizin kangren haline gelmiş altyapı sorunu da yaptığımız çalışmalarla giderilmiş oldu. Şehrimizin ikinci önemli güzergahı konumundaki Cumhuriyet Caddesini bir bütün olarak yeniledik. Bu yıl Hürriyet ve Eski Erzurum Caddeleri ile bağlantı yollarını yapacağız. İlimizin bir diğer önemli sorunu olan Alparslan 2 Barajından içme suyu projemizde de önemli bir mesafe kat edildi. İçme suyu isale hattı geçen yıl başlatılmıştı. Bu yıl da tamamlanacak inşallah. 28 Ocak tarihinde içme suyu arıtma tesisi de ihale edilerek bu yıl gerekli çalışmalara başlanacak. Bu projelerin tamamlanması ile ilimizin içme suyu sorunu da tarihe karışmış olacak. Rutin çalışmalarımızın yanı sora sosyal ve kültürel faaliyetler de gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra vatandaşlarımızın gönlüne dokunacak çalışmalara daha fazla ağırlık vereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ocak ayı danışan meclisi toplantımızın partimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.  
​​​​​​​Muş'ta AK Parti Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Başkan Feyat Asya kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Ocak Ayı Danışma Meclisi toplantısı İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2021 yılı içerisinde yapılan belediye hizmetleriyle 2022 yılında yapımı planlanan projeler hakkında parti teşkilatına bilgi verdi.

Geçen yıl yatırım bütçesini yüzde yüz civarında denkleştirmeyi başardıklarını ifade eden Başkan Asya, “Bizlere emanet edilen görevimizi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. 2021 yılında ilimizin en önemli projelerinden altyapı projesini evsel bağlantılar dahil tamamen bitirerek hakkımızın hizmetine sunduk. Yıllardır ilimizin kangren haline gelmiş altyapı sorunu da yaptığımız çalışmalarla giderilmiş oldu. Şehrimizin ikinci önemli güzergahı konumundaki Cumhuriyet Caddesini bir bütün olarak yeniledik. Bu yıl Hürriyet ve Eski Erzurum Caddeleri ile bağlantı yollarını yapacağız. İlimizin bir diğer önemli sorunu olan Alparslan 2 Barajından içme suyu projemizde de önemli bir mesafe kat edildi. İçme suyu isale hattı geçen yıl başlatılmıştı. Bu yıl da tamamlanacak inşallah. 28 Ocak tarihinde içme suyu arıtma tesisi de ihale edilerek bu yıl gerekli çalışmalara başlanacak.

Bu projelerin tamamlanması ile ilimizin içme suyu sorunu da tarihe karışmış olacak. Rutin çalışmalarımızın yanı sora sosyal ve kültürel faaliyetler de gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra vatandaşlarımızın gönlüne dokunacak çalışmalara daha fazla ağırlık vereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ocak ayı danışan meclisi toplantımızın partimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.