MUŞ'TA KÜTÜPHANE SOHBETLERİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2022 - 13:24, Güncelleme: 20.02.2022 - 13:24
 

MUŞ'TA KÜTÜPHANE SOHBETLERİ

​​​​​​​Muş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kütüphane Sohbetleri’ devam ediyor.
Muş'ta her hafta farklı bir yerde yapılan söyleşi programı bu hafta Sunay Mahallesi Şehit Murat Yılmaz Bilgi evinde gerçekleştirildi. İlimizin duayen eğitimcilerinden Zeki Güngör konuşmacı olarak katıldığı söyleşide gençlere tecrübelerini paylaşarak tavsiyelerde bulundu. Gençlerin bir ülkenin geleceği için önemli olduğuna dikkat çeken Güngör, öğrencilik yıllarının iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Katılımcılara geleceğe dair hedefler belirlemelerini ve hayaller kurmalarını tavsiye eden Güngör, bunların gerçekleşmesi için hep bir çaba içerisinde olmaları gerektiğinin altını çizdi. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler arasında Türkiye’de kitap okuma oranının düşük olduğunu aktaran emekli öğretmen Zeki Güngör, öğrencilere bol bol okumaları tavsiyesinde bulundu. Güngör konuşmasının sonunda Kütüphane Sohbetleri programına öncülük eden Belediye Başkanı Feyat Asya ve ekinine teşekkür etti.
​​​​​​​Muş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kütüphane Sohbetleri’ devam ediyor.

Muş'ta her hafta farklı bir yerde yapılan söyleşi programı bu hafta Sunay Mahallesi Şehit Murat Yılmaz Bilgi evinde gerçekleştirildi. İlimizin duayen eğitimcilerinden Zeki Güngör konuşmacı olarak katıldığı söyleşide gençlere tecrübelerini paylaşarak tavsiyelerde bulundu.

Gençlerin bir ülkenin geleceği için önemli olduğuna dikkat çeken Güngör, öğrencilik yıllarının iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Katılımcılara geleceğe dair hedefler belirlemelerini ve hayaller kurmalarını tavsiye eden Güngör, bunların gerçekleşmesi için hep bir çaba içerisinde olmaları gerektiğinin altını çizdi. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler arasında Türkiye’de kitap okuma oranının düşük olduğunu aktaran emekli öğretmen Zeki Güngör, öğrencilere bol bol okumaları tavsiyesinde bulundu. Güngör konuşmasının sonunda Kütüphane Sohbetleri programına öncülük eden Belediye Başkanı Feyat Asya ve ekinine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.