MUŞ'TA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 12:19, Güncelleme: 24.02.2022 - 12:19
 

MUŞ'TA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

​​​​​​​Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, cadde ve sokak kenarlarında toplanan kar kütlelerini şehir dışına taşımaya devam ediyor.
Aralık ayından itibaren etkili olan kar yağışı sonrası Muş Belediyesi ekiplerince başlatılan karla mücadele çalışmaları kesintisiz sürüyor. Ekipler yol, kaldırım temizliği ve tuzlanmasının yanı sıra toplanan karları şehir dışına taşıyarak trafik akışının sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlıyor. Vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için titizlikle çalışan ekipler, olası durumlara anında müdahale etmek için teyakkuzda bekliyor. Karla mücadele çalışmaları sırasında Zabıta ekipleri de herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmaması için gerekli önlemleri alıyor. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “Bu yıl kar yağışı hususunda bereketli bir sezon geçiriyoruz. Her ne kadar bu durumda belediye olarak bizlere ayrı bir külfet çıksa da kuraklık riskine karşı kar yağışlarını ihtiyaç olarak, Allah’ın bir lütfu olarak görüyoruz. Aralıklarla yağan kar yağışının sıkıntısını vatandaşlarımıza yansıtmamak için hep sahada olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalıştılar ve halen aynı kararlılıkla çalışıyorlar. An itibariyle ekiplerimiz cadde ve sokak kenarlarında toplanan kar kütlelerini şehir dışına taşıyor. Soğuk havanın etkili olduğu dönemlerde tuzlama çalışmaları yapılıyor. İnşallah bu sezonu da başarılı bir şekilde geçireceğiz ” dedi.
​​​​​​​Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, cadde ve sokak kenarlarında toplanan kar kütlelerini şehir dışına taşımaya devam ediyor.

Aralık ayından itibaren etkili olan kar yağışı sonrası Muş Belediyesi ekiplerince başlatılan karla mücadele çalışmaları kesintisiz sürüyor. Ekipler yol, kaldırım temizliği ve tuzlanmasının yanı sıra toplanan karları şehir dışına taşıyarak trafik akışının sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlıyor. Vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için titizlikle çalışan ekipler, olası durumlara anında müdahale etmek için teyakkuzda bekliyor. Karla mücadele çalışmaları sırasında Zabıta ekipleri de herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmaması için gerekli önlemleri alıyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, “Bu yıl kar yağışı hususunda bereketli bir sezon geçiriyoruz. Her ne kadar bu durumda belediye olarak bizlere ayrı bir külfet çıksa da kuraklık riskine karşı kar yağışlarını ihtiyaç olarak, Allah’ın bir lütfu olarak görüyoruz. Aralıklarla yağan kar yağışının sıkıntısını vatandaşlarımıza yansıtmamak için hep sahada olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalıştılar ve halen aynı kararlılıkla çalışıyorlar. An itibariyle ekiplerimiz cadde ve sokak kenarlarında toplanan kar kütlelerini şehir dışına taşıyor. Soğuk havanın etkili olduğu dönemlerde tuzlama çalışmaları yapılıyor. İnşallah bu sezonu da başarılı bir şekilde geçireceğiz ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.