MUŞ'TA KADINLARA POZİTİF AYRICALIK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2022 - 11:35, Güncelleme: 15.01.2022 - 11:35
 

MUŞ'TA KADINLARA POZİTİF AYRICALIK

​​​​​​​Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya, Muratpaşa Mahallesi Müştak Baba Bilgi Evini ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.
İlk olarak Ahşap Boyama, Dikiş Nakış ve Kur’an-i Kerim kurslarını ziyaret eden Başkan Asya’ya Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Oğuz Akyüz eşlik etti. Kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Asya, talep ve önerilerini dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi. Kadın kursiyerler de kendilerine bu tür ortamları oluşturan ve destekleyen Başkan Asya’ya teşekkür ettiler. Daha sonra Halı Dokuma Kursuna geçen Başkan Asya, burada kadın kursiyerlerin yapımını tamamladığı halıları Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Akyüz ile birlikte kesti. Emeklerinden dolayı kursiyerlere teşekkür eden Başkan Asya, bilgi evlerinde yapılan faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Asya konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu mütevazi tesislerimizde çok amaçlı kursların icra ediliyor olması bizleri son derece mutlu ediyor. Bir taraftan dikiş nakış kursları devam ederken, diğer taraftan Kur’an-i Kerim kursları, okuma yazma kursları, ahşap boyama kursları ile birlikte geçmiş geleneğimizi geleceğe taşımak adına halı, kilim ve seccade dokuma kursları icra ediliyor. Bugün de yapımı tamamlanan halılarımızın kesimini gerçekleştirdik. Sosyal ve gönül belediyeciliğini hakkıyla icra etmek üzere İŞKUR Müdürlüğümüzle, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve diğer kamu kurumlarımızla uyum ve işbirliği içinde hareket ediyoruz. Bu tür çalışmalarımıza emek veren paydaş kurumlarımızın yöneticilerine, mesai arkadaşlarımıza, kurs hocalarımıza ve kursiyer hemşehrilerimize teşekkür ederim.”
​​​​​​​Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya, Muratpaşa Mahallesi Müştak Baba Bilgi Evini ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

İlk olarak Ahşap Boyama, Dikiş Nakış ve Kur’an-i Kerim kurslarını ziyaret eden Başkan Asya’ya Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Oğuz Akyüz eşlik etti. Kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Asya, talep ve önerilerini dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Kadın kursiyerler de kendilerine bu tür ortamları oluşturan ve destekleyen Başkan Asya’ya teşekkür ettiler. Daha sonra Halı Dokuma Kursuna geçen Başkan Asya, burada kadın kursiyerlerin yapımını tamamladığı halıları Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Akyüz ile birlikte kesti. Emeklerinden dolayı kursiyerlere teşekkür eden Başkan Asya, bilgi evlerinde yapılan faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Asya konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu mütevazi tesislerimizde çok amaçlı kursların icra ediliyor olması bizleri son derece mutlu ediyor. Bir taraftan dikiş nakış kursları devam ederken, diğer taraftan Kur’an-i Kerim kursları, okuma yazma kursları, ahşap boyama kursları ile birlikte geçmiş geleneğimizi geleceğe taşımak adına halı, kilim ve seccade dokuma kursları icra ediliyor. Bugün de yapımı tamamlanan halılarımızın kesimini gerçekleştirdik. Sosyal ve gönül belediyeciliğini hakkıyla icra etmek üzere İŞKUR Müdürlüğümüzle, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve diğer kamu kurumlarımızla uyum ve işbirliği içinde hareket ediyoruz. Bu tür çalışmalarımıza emek veren paydaş kurumlarımızın yöneticilerine, mesai arkadaşlarımıza, kurs hocalarımıza ve kursiyer hemşehrilerimize teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.