MUŞ'TA KADINLAR BİR ADIM ÖNDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2021 - 13:36, Güncelleme: 14.09.2021 - 13:36

MUŞ'TA KADINLAR BİR ADIM ÖNDE

​​​​​​​Muş'ta kadın kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.
Muş Belediyesi Bilgi Evlerindeki kurslara katılan kadın kursiyerlerin hazırladığı el emeği göz nuru eserlerin sergisinin açılışı yapıldı. Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezinde düzenlenen sergi açılışına AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı İbrahim Avcı, parti teşkilat üyeleri katıldı. Heyet açılış sonrası sergiyi gezerek kursiyerlerin hazırladığı ürünleri inceleyerek kendilerinden bilgi aldı.