MUŞ'TA HALK BULUŞMALARI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2022 - 14:53, Güncelleme: 07.02.2022 - 14:53

MUŞ'TA HALK BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, bu kez Hürriyet Mahallesi'nde Halk Buluşması düzenliyor.
Muş'ta bir yandan kurumsal projeleri birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Feyat Asya, diğer yandan vatandaş buluşmalarını önemle sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Asya, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri sahada bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Asya öte yandan düzenlenen muhtar ve halk buluşmalarına da katılarak vatandaşların taleplerini kendilerinden dinleyerek gerekli çözümleri üretiyor. Belediyeden yapılan açıklamada bu kez Hürriyet Mahallesi'nde Halk Buluşması düzenleneceği belirtildi. 8 Şubat Salı günü (Yarın) saat 10.30'da Fatih İlkokulu karşısında bulunan İstanbul Çayevi'nde düzenlenecek buluşma ile ilgili duyuru yapan Muş Belediyesi, "Halk Buluşmalarımız kapsamında bu hafta Hürriyet Mahallesi’ndeyiz. Tüm hemşehrilerimizi bekleriz" şeklinde çağrıda bulundu. Öte yandan Halk Buluşmalarının önümüzdeki haftalarda da diğer mahallelerde devam edeceği öğrenildi.