MUŞ'TA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ GELENEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2020 - 11:17, Güncelleme: 17.11.2020 - 11:17
 

MUŞ'TA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ GELENEĞİ

​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya, Küçük Sanayi Sitesinde esnafın taleplerini dinleyerek kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktardı.
Son dönemlerde alt yapı çalışmalarında dev yatırımların yaşandığı Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini ihmal etmiyor. Başkan Asya haftaya ilk olarak sabah saatlerinde Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek başladı. Esnafın çay ikramlarına da eşlik eden Başkan Asya, ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları aktardı ve esnafın talep ve önerilerini dinledi. Kendilerine iletilen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşarak kurumsal çalışmalara bu yönde rota verdiklerini dile getiren Başkan Asya, Muş'ta birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye özen gösterdiklerini dile getirdi. Tüm esnafı tek tek gezerek "Hayırlı İşler" temennisinde bulunan Başkan Asya, buradaki ziyaretinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Bulvarındaki çalışmaları incelemek üzere Sanayi Sitesinden ayrıldı. Başkan Asya, gün içerisinde Meclis Üyelerinin de katılımı ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında devam eden asfalt ve reglaj çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden uygulamanın aşamaları hakkında bilgiler alan Başkan Asya, amaçlarının Muş'un her mahallesine benzer hizmetleri ulaştırmak olduğunu ifade etti. Başkan Asya temas ve incelemelerine gün içerisinde farklı mahallelerde devam etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya, Küçük Sanayi Sitesinde esnafın taleplerini dinleyerek kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktardı.

Son dönemlerde alt yapı çalışmalarında dev yatırımların yaşandığı Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini ihmal etmiyor. Başkan Asya haftaya ilk olarak sabah saatlerinde Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek başladı. Esnafın çay ikramlarına da eşlik eden Başkan Asya, ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları aktardı ve esnafın talep ve önerilerini dinledi. Kendilerine iletilen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşarak kurumsal çalışmalara bu yönde rota verdiklerini dile getiren Başkan Asya, Muş'ta birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye özen gösterdiklerini dile getirdi. Tüm esnafı tek tek gezerek "Hayırlı İşler" temennisinde bulunan Başkan Asya, buradaki ziyaretinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Bulvarındaki çalışmaları incelemek üzere Sanayi Sitesinden ayrıldı.

Başkan Asya, gün içerisinde Meclis Üyelerinin de katılımı ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında devam eden asfalt ve reglaj çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden uygulamanın aşamaları hakkında bilgiler alan Başkan Asya, amaçlarının Muş'un her mahallesine benzer hizmetleri ulaştırmak olduğunu ifade etti. Başkan Asya temas ve incelemelerine gün içerisinde farklı mahallelerde devam etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.