MUŞ'TA GENÇLERE POZİTİF AYRICALIK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2022 - 11:19, Güncelleme: 28.02.2022 - 11:19
 

MUŞ'TA GENÇLERE POZİTİF AYRICALIK

​​​​​​​Muş'ta Başkan Asya gençler ile birlikte Sinema Etkinliğinde buluştu. Etkinlikte bu hafta 3 bin gence ulaşılması hedefleniyor.
Muş'ta gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak takdir toplayan isim Belediye Başkanı Feyat Asya, bu kez sinema etkinliğinde Muş gençliği ile bir araya geldi. Devam eden Kütüphane Sohbetleri etkinliğinin hemen ardından düzenlenen Sinema Etkinliğinde bir hafta içerisinde toplamda 3 bin gencin programda bir araya geleceği öğrenildi. Amaçlarının tüm gençliği sanatın her alanı ile buluşturmak olduğunu belirten Başkan Asya önümüzdeki süreçlerde benzer uygulamaların devam edeceğini ifade ederken yaptığı değerlendirmede "Sosyal faaliyetlerimiz kapsamında lise öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz sinema etkinliğinde gençlerimizle bir araya geldik. Hafta boyunca devam edecek olan etkinliğimizde 3000 öğrencimizi sinema ile buluşturacağız" dedi. Muşlu gençlerde kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Asya ve ekibine teşekkür etti.
​​​​​​​Muş'ta Başkan Asya gençler ile birlikte Sinema Etkinliğinde buluştu. Etkinlikte bu hafta 3 bin gence ulaşılması hedefleniyor.

Muş'ta gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak takdir toplayan isim Belediye Başkanı Feyat Asya, bu kez sinema etkinliğinde Muş gençliği ile bir araya geldi. Devam eden Kütüphane Sohbetleri etkinliğinin hemen ardından düzenlenen Sinema Etkinliğinde bir hafta içerisinde toplamda 3 bin gencin programda bir araya geleceği öğrenildi.

Amaçlarının tüm gençliği sanatın her alanı ile buluşturmak olduğunu belirten Başkan Asya önümüzdeki süreçlerde benzer uygulamaların devam edeceğini ifade ederken yaptığı değerlendirmede "Sosyal faaliyetlerimiz kapsamında lise öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz sinema etkinliğinde gençlerimizle bir araya geldik. Hafta boyunca devam edecek olan etkinliğimizde 3000 öğrencimizi sinema ile buluşturacağız" dedi.

Muşlu gençlerde kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Asya ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.