MUŞ'TA GENÇLER ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2021 - 23:33, Güncelleme: 21.08.2021 - 23:33

MUŞ'TA GENÇLER ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Her geçen gün yeni projelerle gündeme yansıyan Muş Belediyesi, bu kez olan Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesis Projesinde temel atımına hazırlanıyor.
Muş Belediyesi ile Kardeş Şehir Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapılacak olan Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesis Projesinde temel atma hazırlığı yapılıyor. Belediye Başkanı Feyat Asya, kazı çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik personellerden bilgi aldı. Önümüzdeki günlerde tesisin temel atma töreni yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacak.