MUŞ'TA EKİPLER TEKRAR SAHAYA İNDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 13:36, Güncelleme: 11.03.2022 - 13:36
 

MUŞ'TA EKİPLER TEKRAR SAHAYA İNDİ

​​​​​​​Muş'ta önceki geceden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri yeniden sahaya indi.
İş makineleri cadde ve sokakları açarken, kar küreme ekipleri de kaldırımları kardan arındırarak vatandaşların rahat bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Muş’ta kış, Mart ayında yüzünü yeniden gösterdi. Son günlerde bahar havasının yaşandığı ilimizde dün etkili olan kar yağışı sonrası tekrar cadde ve kaldırımlarda kar temizleme mesaisi başladı. Kar küreme ekipleri kaldırımları kardan arındırarak vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için mücadele ederken, iş makineleri de araç trafiğine engel teşkil eden kar kütlelerini cadde ve sokaklardan temizledi. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Kış mevsiminin uzun ve yağışlı geçtiği bir bölgedeyiz. Aralık, Ocak ve Şubat ayları içerisinde tekrar tekrar tüm ana arterler ve bağlantı yollarındaki kar kütlelerini şehir dışına taşımıştık. Bugün etkili olan kar yağışı sonrası tekrar tüm ekiplerimiz ile harekete geçtik. Cadde ve sokakların temizliği iş makineleri ile yapılırken küreme ekiplerimiz de kaldırımların temizliğini yapıyor. Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için bu çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz. Hava koşullarından dolayı bir işi tekrar tekrar yapmak zorunda kalabiliyoruz. Belediyecilik böyle bir şey. Bizler bu tür durumlarda vatandaşlarımızın yaşam konforunu en üst seviyede tutmanın gayreti içinde olacağız” dedi.
​​​​​​​Muş'ta önceki geceden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri yeniden sahaya indi.

İş makineleri cadde ve sokakları açarken, kar küreme ekipleri de kaldırımları kardan arındırarak vatandaşların rahat bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Muş’ta kış, Mart ayında yüzünü yeniden gösterdi. Son günlerde bahar havasının yaşandığı ilimizde dün etkili olan kar yağışı sonrası tekrar cadde ve kaldırımlarda kar temizleme mesaisi başladı. Kar küreme ekipleri kaldırımları kardan arındırarak vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için mücadele ederken, iş makineleri de araç trafiğine engel teşkil eden kar kütlelerini cadde ve sokaklardan temizledi.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Kış mevsiminin uzun ve yağışlı geçtiği bir bölgedeyiz. Aralık, Ocak ve Şubat ayları içerisinde tekrar tekrar tüm ana arterler ve bağlantı yollarındaki kar kütlelerini şehir dışına taşımıştık. Bugün etkili olan kar yağışı sonrası tekrar tüm ekiplerimiz ile harekete geçtik. Cadde ve sokakların temizliği iş makineleri ile yapılırken küreme ekiplerimiz de kaldırımların temizliğini yapıyor. Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için bu çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz. Hava koşullarından dolayı bir işi tekrar tekrar yapmak zorunda kalabiliyoruz. Belediyecilik böyle bir şey. Bizler bu tür durumlarda vatandaşlarımızın yaşam konforunu en üst seviyede tutmanın gayreti içinde olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.