MUŞ'TA EĞİTİME POZİTİF AYRICALIK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2021 - 15:12, Güncelleme: 24.09.2021 - 15:12
 

MUŞ'TA EĞİTİME POZİTİF AYRICALIK

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, " Öğrenciler, Bizlere Emanettir, Gerekirse Evimizde Ağırlarız” diyerek gönülleri kazandı.
Üniversite eğitimi için Muş’a gelen ve barınma sıkıntısı yaşayan öğrencilere Muş Belediyesi olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Feyat Asya, “Öğrenciler bizlere emanettir, gerekirse evimizde ağırlarız” dedi. 18 Ekim’de yüz yüze eğitimin başlayacağı Muş Alparslan Üniversitesi’nde öğrencilerin kayıt süreci devam ederken, Belediye Başkanı Feyat Asya barınma ihtiyacı olan öğrencileri misafir edeceklerini duyurdu. Başkan Asya konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrenciler, yarınlarımıza aydınlatacak olan değerlerimizdir. Onların hedeflerine ulaşmalarını sağlamak için bizler tüm imkânlarımızı seferber etmeye hazırız. 18 Ekim tarihi itibari ile Muş Alparslan Üniversitemizde yüz yüze eğitimler başlıyor. Gençlik Spor Bakanlığımızca, öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını karşılayan modern yurtlar ilimizde yapıldı. Şu an itibari ile ilimizde barınma ve yurt problemi yok. Valimiz Sayın Doç. Dr. İlker Gündüzöz ile bugün yaptığımız görüşmede yurtlarda halen bin kişilik boş yer bulunmaktadır. Üniversite eğitimi için evlatlarını ilimize gönderen ailelerimiz gönüllerini ferah tutsunlar. Bizler öğrencilerimizin rahatı ve huzuru için gerekeni yaparız. Onlar bizim emanetimizdir, gerekirse evlerimizde ağırlarız” dedi.
​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, " Öğrenciler, Bizlere Emanettir, Gerekirse Evimizde Ağırlarız” diyerek gönülleri kazandı.

Üniversite eğitimi için Muş’a gelen ve barınma sıkıntısı yaşayan öğrencilere Muş Belediyesi olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Feyat Asya, “Öğrenciler bizlere emanettir, gerekirse evimizde ağırlarız” dedi. 18 Ekim’de yüz yüze eğitimin başlayacağı Muş Alparslan Üniversitesi’nde öğrencilerin kayıt süreci devam ederken, Belediye Başkanı Feyat Asya barınma ihtiyacı olan öğrencileri misafir edeceklerini duyurdu.

Başkan Asya konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrenciler, yarınlarımıza aydınlatacak olan değerlerimizdir. Onların hedeflerine ulaşmalarını sağlamak için bizler tüm imkânlarımızı seferber etmeye hazırız. 18 Ekim tarihi itibari ile Muş Alparslan Üniversitemizde yüz yüze eğitimler başlıyor. Gençlik Spor Bakanlığımızca, öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını karşılayan modern yurtlar ilimizde yapıldı. Şu an itibari ile ilimizde barınma ve yurt problemi yok. Valimiz Sayın Doç. Dr. İlker Gündüzöz ile bugün yaptığımız görüşmede yurtlarda halen bin kişilik boş yer bulunmaktadır. Üniversite eğitimi için evlatlarını ilimize gönderen ailelerimiz gönüllerini ferah tutsunlar. Bizler öğrencilerimizin rahatı ve huzuru için gerekeni yaparız. Onlar bizim emanetimizdir, gerekirse evlerimizde ağırlarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.