MUŞ'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 12:19, Güncelleme: 21.10.2020 - 12:19
 

MUŞ'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, toplumun her kesimiyle bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.
Birlik ve beraberliğin halka hizmet olarak dönüş yaptığı Doğu Anadolu'nun en güzel adreslerden biri olan Muş'ta Başkan Feyat Asya, toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösteriyor. Halkın talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Başkan Asya, son olarak muhtarlarla bir araya geldi. Düzenlenen buluşmada Başkan Asya ilk olarak kurumsal çalışmaları muhtarlara aktararak mahallelerde yaşanan sıkıntıları dinledi. Muhtarların talep ve önerilerini birebir dinleyerek rutin uygulamaların dışında yaşanan acil talepler için gerekli çalışmaların hemen başlatılacağını belirten Başkan Asya, buluşmanın ardından yaptığı değerlendirmesinde "Merkez mahalle muhtarlarımızla geleneksel hale getirdiğimiz istişare toplantımızı gerçekleştirdik. 17 mahallemizde yürüttüğümüz çalışmalar hakkında muhtarlarımızı bilgilendirerek talep ve önerilerini değerlendirdik. Bugüne kadar birlikte hareket ederek hep güçlü ve başarılı olduk" dedi. Gönül Belediyeciliği kapsamında gelenek haline getirdiği buluşmalarına kaldığı yerden devam eden Başkan Asya'ya teşekkür eden muhtarlar ise bu tür buluşmaların vatandaşa hizmetin en hızlı ve verimli bir şekilde yansımasında önemli olduğunu ifade etti. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, toplumun her kesimiyle bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

Birlik ve beraberliğin halka hizmet olarak dönüş yaptığı Doğu Anadolu'nun en güzel adreslerden biri olan Muş'ta Başkan Feyat Asya, toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye özen gösteriyor. Halkın talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Başkan Asya, son olarak muhtarlarla bir araya geldi. Düzenlenen buluşmada Başkan Asya ilk olarak kurumsal çalışmaları muhtarlara aktararak mahallelerde yaşanan sıkıntıları dinledi. Muhtarların talep ve önerilerini birebir dinleyerek rutin uygulamaların dışında yaşanan acil talepler için gerekli çalışmaların hemen başlatılacağını belirten Başkan Asya, buluşmanın ardından yaptığı değerlendirmesinde "Merkez mahalle muhtarlarımızla geleneksel hale getirdiğimiz istişare toplantımızı gerçekleştirdik. 17 mahallemizde yürüttüğümüz çalışmalar hakkında muhtarlarımızı bilgilendirerek talep ve önerilerini değerlendirdik. Bugüne kadar birlikte hareket ederek hep güçlü ve başarılı olduk" dedi.

Gönül Belediyeciliği kapsamında gelenek haline getirdiği buluşmalarına kaldığı yerden devam eden Başkan Asya'ya teşekkür eden muhtarlar ise bu tür buluşmaların vatandaşa hizmetin en hızlı ve verimli bir şekilde yansımasında önemli olduğunu ifade etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.