MUŞ'TA BİR YENİLİK DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2020 - 23:53, Güncelleme: 04.10.2020 - 23:53
 

MUŞ'TA BİR YENİLİK DAHA

​​​​​​​Muş'un başarılı Belediye Başkanı Feyat Asya, hafta sonu çalışmaları denetleyerek Muş halkına bir de müjde verdi.
Muş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Feyat Asya, yine hafta sonu demeden sahada yer alarak çalışmaları denetlemeyi sürdürüyor. Alt ve üst yapı çalışmaları ile yeşil alan uygulamalarını inceleyen Başkan Feyat Asya, hafta sonu Dörtyol kavşağından Tren Garına kadar toplamda 2 bin 80 metre uzunluğuna sahip bisiklet yolunda vatandaşlarla bir araya gelerek bisiklet yolu yapımının tamamlandığı müjdesini verdi. Boyama çalışmalarının ardından hizmete sunulacak bisiklet yolu ile sağlıklı yaşam adına Muş'ta daha nice uygulamalar gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Asya, amaçlarının halkın talep ve önerileri üzerine çalışmalar gerçekleştirmek olduğunu söyledi. ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ Başkan Asya gün içerisinde daha sonra Karşıyaka Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını denetledi. Kış ayları öncesi asfalt çalışmalarının hızlandırıldığını belirten Başkan Asya "Söz verdiğimiz gibi altyapısını tamamladığımız tüm yollarımızı bir bir yenileyip halkımızın hizmetine sunuyoruz" dedi. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Asya talepv e önerileri dinleyerek not aldı. Muş'ta gönül belediyeciliği örneği sergilemeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Asya ve ekibine teşekkür eden Muşlu vatandaşlar da çalışmalardan memnun olduklarını ifade ettiler. (www.akbelediyeler.com)    
​​​​​​​Muş'un başarılı Belediye Başkanı Feyat Asya, hafta sonu çalışmaları denetleyerek Muş halkına bir de müjde verdi.

Muş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Feyat Asya, yine hafta sonu demeden sahada yer alarak çalışmaları denetlemeyi sürdürüyor. Alt ve üst yapı çalışmaları ile yeşil alan uygulamalarını inceleyen Başkan Feyat Asya, hafta sonu Dörtyol kavşağından Tren Garına kadar toplamda 2 bin 80 metre uzunluğuna sahip bisiklet yolunda vatandaşlarla bir araya gelerek bisiklet yolu yapımının tamamlandığı müjdesini verdi. Boyama çalışmalarının ardından hizmete sunulacak bisiklet yolu ile sağlıklı yaşam adına Muş'ta daha nice uygulamalar gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Asya, amaçlarının halkın talep ve önerileri üzerine çalışmalar gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Başkan Asya gün içerisinde daha sonra Karşıyaka Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını denetledi. Kış ayları öncesi asfalt çalışmalarının hızlandırıldığını belirten Başkan Asya "Söz verdiğimiz gibi altyapısını tamamladığımız tüm yollarımızı bir bir yenileyip halkımızın hizmetine sunuyoruz" dedi. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Asya talepv e önerileri dinleyerek not aldı. Muş'ta gönül belediyeciliği örneği sergilemeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Asya ve ekibine teşekkür eden Muşlu vatandaşlar da çalışmalardan memnun olduklarını ifade ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.