MUŞ'TA ASFALT ATAĞI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2021 - 14:31, Güncelleme: 20.08.2021 - 14:31

MUŞ'TA ASFALT ATAĞI SÜRÜYOR

​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, yol açma ve iyileştirme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Mevsim şartlarının asfaltlamaya uygun olması ile birlikte kentin dört bir tarafında çalışmalarını sürdüren Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, belirlenen bölgelerde asfalt serimini sürdürüyor. Belediye, kentteki yolların imar planına uygun olması için çalışmalarını titizlikle devam ettiriyor. Kentin ulaşım ağını genişletmek üzerine planlamalar yapan Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bu kapsamda Yeşilyurt Mahallesi bağlantı yollarında asfalt serimi yapıyor. Bir yandan reglaj ve sıkıştırma çalışması yapan belediye ekipleri diğer yandan asfalt çalışması ile mahallenin üstyapısını yeniliyor.