MUŞ'TA AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 15:02, Güncelleme: 20.09.2020 - 15:02
 

MUŞ'TA AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

​​​​​​​Muş'un başarılı Belediye Başkanı Feyat Asya, kış ayları öncesinde altyapıdan kaynaklı tahrip olan tüm yolların asfaltlanması için adeta seferberlik ilan etti.
AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Muş Belediyesi'nde Başkan Feyat Asya hafta sonu demeksizin yine sahada yer alarak kış ayları öncesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını inceledi. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Muş Belediyesi, son olarak yol çalışmalarına yoğunlaştı. Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da çalışmaların takipçisi olmaya devam ediyor. Belediye Fen İşleri ekipleri çalışma sezonu çerçevesinde Muratpara Mahallesinin ardından bu kez Hürriyet Mahallesinde yol çalışmalarına başladı. Vatandaşlar özverili çalışmalarından dolayı Başkan Asya'ya ve Muş Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, Başkan Asya 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerindeki uygulamalarına devam edeceklerini söyledi. BAŞKAN ASYA: TÜM YOLLARI YENİLEYECEĞİZ Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Asya, "Muratpaşa Mahallesi’nin ardından asfalt maratonumuz Hürriyet Mahallesi’nde devam ediyor. Hava şartlarını iyi değerlendirerek cadde ve sokaklarımızı asfaltlıyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar altyapıdan kaynaklı tahrip olan tüm yolları yenileyeceğiz" şeklinde konuştu. VATANDAŞLARIN TALEP ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ Başkan Asya, mahallelerdeki temasları çerçevesinde vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde vatandaşlara sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen çağrısını yineleyen Başkan Asya, "Hürriyet Mahallesi’ndeki çalışmalarımızı inceleme sırasında Necmettin Subaşı hemşehrimizin çay davetine icabet ettik. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetlerinden dolayı Subaşı ailesine ve dostlara teşekkür ederim" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Muş'un başarılı Belediye Başkanı Feyat Asya, kış ayları öncesinde altyapıdan kaynaklı tahrip olan tüm yolların asfaltlanması için adeta seferberlik ilan etti.

AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Muş Belediyesi'nde Başkan Feyat Asya hafta sonu demeksizin yine sahada yer alarak kış ayları öncesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını inceledi. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Muş Belediyesi, son olarak yol çalışmalarına yoğunlaştı. Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da çalışmaların takipçisi olmaya devam ediyor. Belediye Fen İşleri ekipleri çalışma sezonu çerçevesinde Muratpara Mahallesinin ardından bu kez Hürriyet Mahallesinde yol çalışmalarına başladı. Vatandaşlar özverili çalışmalarından dolayı Başkan Asya'ya ve Muş Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, Başkan Asya 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerindeki uygulamalarına devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN ASYA: TÜM YOLLARI YENİLEYECEĞİZ

Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Asya, "Muratpaşa Mahallesi’nin ardından asfalt maratonumuz Hürriyet Mahallesi’nde devam ediyor. Hava şartlarını iyi değerlendirerek cadde ve sokaklarımızı asfaltlıyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar altyapıdan kaynaklı tahrip olan tüm yolları yenileyeceğiz" şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARIN TALEP ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Asya, mahallelerdeki temasları çerçevesinde vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde vatandaşlara sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen çağrısını yineleyen Başkan Asya, "Hürriyet Mahallesi’ndeki çalışmalarımızı inceleme sırasında Necmettin Subaşı hemşehrimizin çay davetine icabet ettik. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetlerinden dolayı Subaşı ailesine ve dostlara teşekkür ederim" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.