MUŞ'A EN İYİ HİZMETLER KAZANDIRILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2020 - 12:48, Güncelleme: 26.10.2020 - 12:48
 

MUŞ'A EN İYİ HİZMETLER KAZANDIRILIYOR

Alt yapıda kalıcı ve uzun ömürlü hizmetlerine devam eden Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, bu kez Atıksu Arıtma Tesisi Projesi için çalışmalarını sürdürüyor.
İnsan ve çevre sağlığını önceleyen belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Muş Belediyesi, kent için hayati önem arz eden Atıksu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Feyat Asya, seçim manifestosunda deklare ettiği projeleri bir bir hayata geçiriyor. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileyerek şehrin yüz yıllık sorununu çözüme kavuşturan Muş Belediyesi, çevre sağlığı için önemli olan atıksu arıtma tesisinin kurulumu için kolları sıvadı. 74 bin metrekare alan üzerine kurulması planlanan tesis sayesinde şehir merkezinden gelecek atık suların kontrol altına alınarak çevrenin korunması planlanmaktadır. Belediye Başkanı Feyat Asya, atıksu arıtma tesisinin proje hazırlığı için Karasu Nehri kenarında yapılan sondaj çalışmalarını yerinde inceledi. Şimdiye kadar 6 sondaj çalışmasının yapıldığı bölgede gerekli fizibilite çalışmalarının ardından proje hazırlama aşamasına geçilecek. Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı açıklamada, “Allah’a şükürler olsun halkımıza söz verdiğimiz, vaat ettiğimiz projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu hizmet imkânını sunan Rabbim’e hamdolsun. Şehrimizin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını değiştirerek ilimizin adeta kanayan yarası haline gelmiş ciddi bir sorunu çözüme kavuşturduk. Kazı ve döşeme çalışmalarında sona gelirken, bu yaptığımız işin faydasını görmek için çevreye ve insan sağlığına zarar veren diğer etkenleri de ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bugüne kadar ilimizde atıksu arıtmasının olmamasının eksikliğini yaşadık. Seçim kampanyamızda da halkımıza vaat ettiğimiz atıksu arıtma tesisi projemiz için ilk adımı attık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleri ile ilimizi bu eksiklikten kurtarmış olacağız. Proje hazırlığı için Karasu Nehri kenarında sondaj çalışmaları yapılmaya başlandı. 74 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek tesisin gerekli fizibilite çalışmalarının ardından proje çalışması yapılacak. Akabinde tesisin kurulumu için gerekli hazırlıklar yapılacak” dedi. (Kaynak: Muş Belediyesi Basın Bürosu)
Alt yapıda kalıcı ve uzun ömürlü hizmetlerine devam eden Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, bu kez Atıksu Arıtma Tesisi Projesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İnsan ve çevre sağlığını önceleyen belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Muş Belediyesi, kent için hayati önem arz eden Atıksu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Feyat Asya, seçim manifestosunda deklare ettiği projeleri bir bir hayata geçiriyor. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileyerek şehrin yüz yıllık sorununu çözüme kavuşturan Muş Belediyesi, çevre sağlığı için önemli olan atıksu arıtma tesisinin kurulumu için kolları sıvadı. 74 bin metrekare alan üzerine kurulması planlanan tesis sayesinde şehir merkezinden gelecek atık suların kontrol altına alınarak çevrenin korunması planlanmaktadır.

Belediye Başkanı Feyat Asya, atıksu arıtma tesisinin proje hazırlığı için Karasu Nehri kenarında yapılan sondaj çalışmalarını yerinde inceledi. Şimdiye kadar 6 sondaj çalışmasının yapıldığı bölgede gerekli fizibilite çalışmalarının ardından proje hazırlama aşamasına geçilecek.

Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı açıklamada, “Allah’a şükürler olsun halkımıza söz verdiğimiz, vaat ettiğimiz projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu hizmet imkânını sunan Rabbim’e hamdolsun. Şehrimizin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını değiştirerek ilimizin adeta kanayan yarası haline gelmiş ciddi bir sorunu çözüme kavuşturduk. Kazı ve döşeme çalışmalarında sona gelirken, bu yaptığımız işin faydasını görmek için çevreye ve insan sağlığına zarar veren diğer etkenleri de ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bugüne kadar ilimizde atıksu arıtmasının olmamasının eksikliğini yaşadık. Seçim kampanyamızda da halkımıza vaat ettiğimiz atıksu arıtma tesisi projemiz için ilk adımı attık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleri ile ilimizi bu eksiklikten kurtarmış olacağız. Proje hazırlığı için Karasu Nehri kenarında sondaj çalışmaları yapılmaya başlandı. 74 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek tesisin gerekli fizibilite çalışmalarının ardından proje çalışması yapılacak. Akabinde tesisin kurulumu için gerekli hazırlıklar yapılacak” dedi.

(Kaynak: Muş Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.