MUŞ'A BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2021 - 10:18, Güncelleme: 27.10.2021 - 10:18

MUŞ'A BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA

​​​​​​​Gençlere yönelik projelere pozitif ayrıcalık tanıyan Başkan Feyat Asya sayesinde Muş'ta değişim ve gelişim sürüyor.
Muş Belediyesi ile Kardeş Şehir Bursa Büyükşehir işbirliğinde Sunay Mahallesi’nde uygulanan Gençlik Merkezi Projesi hızla ilerliyor. 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen temel atma töreni ile inşaat çalışmalarına başlanan projede önemli mesafe kat edildi. Gelecek yıl tamamlanması planlanan Gençlik, Eğitim ve Sosyal Tesis ile ihtiyaç duyulan bir proje daha hayata geçirilmiş olacak.